Вучић радницима Крушика: Нећете имати проблем ни с послом, ни с платама 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Вучић радницима Крушика: Нећете имати проблем ни с послом, ни с платама
Trenutno na sajtu: 396       |       Podeli:
09.03.2020 | 0 коментар(а)



Ваљево - Председник Александар Вучић поручио је данас радницима Крушика да неће имати проблема ни са платама, ни са послом.

Вучић је рекао да је држава спремна да уложи велики новац у Крушик, како би та фабрика опстала, али да ће морати да се спроведу темељне и озбиљне реформе у комплетној наменској индустрији, посебно у Застави и, управо, Крушику.

 

Вучић: Наше да напредујемо брже и понудимо бољи производ

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да зна многе у иностранству који су заинтересовани за уништење наше одбрамбене индустрије, и истиче да је наше да покажемо способношћу, добрим инвестирањем, посебно у ракетне погоне, да можемо да напредујемо брже од њих и понудимо бољи производ европском и светском трзишту.

Вучић је, после обиласка ХК "Крушик" а.д. Ваљево, упитан шта кажу радници, да ли су претрпели велику штету због рушења имиџа компаније, рекао да је само са малим бројем радника имао прилике да разговора.

 

САД неће одустати од притиска, неке ЕУ земље симпатишу Куртија

Председник Александар Вучић изјавио је данас да је сигуран да Вашингтон неће одустати од притиска на Приштину да укине таксе, али и додао да нема сумње да у неким европским државама постоје одређене симпатије према Аљбину Куртију, који, иначе, није део преговора и иницијатива које воде Сједињене Државе.

„Сигуран сам да Вашингтон неће одсутати од тога да тражи испуњење услова за отпочињање дијалога Београда и Приштине”, рекао је Вучић новинарима у Ваљеву, одговарајући на питање може ли се очекивати јачи притисак Вашингтона наредних дана.

 

Вучић у посети Крушику

Председник Александар Вучић данас је у посети фабрици наменске индустрије Крушик у Ваљеву, која производи најсавременије наоружање, са министром одбране Александром Вулином, начелником Генералштаба Војске Србије Миланом Мојсиловићем, начелником БИА Братиславом Гашићем, као и министром финансија Синишом Малим.

Испред фабрике председника су дочекали радници Крушика, којима ће се обратити, након што се састао са руководством и обишао нове погоне.

 

ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ALEKSANDAR VUCIC KRUSIK VALJEVO

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.115.350 посета
Тренутно на сајту: 396 посетилац(a)