СНС: Двери су Ђиласова прћија 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
СНС: Двери су Ђиласова прћија
Trenutno na sajtu: 464       |       Podeli:
13.09.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - О томе каква је Српска напредна странка оцену дају и даваће искључиво грађани Србије и Чачка, а ако је судити по резултатима разних избора

у последњих пар година СНС је најуспешнија политичка организација у земљи од увођења вишестраначја”, наводи се у саопштењу Информативне службе ГрО СНС Чачак.

„У нашем граду напредњаци и Александар Вучић остварили су два историјски најбоља резултата, којима се не може похвалити ни једна друга партија. Да та супериорност буде апсолутно потврђена, побринули су се мештани села Вранићи, који су на председничким изборима 2017. године Александру Вучићу указали три пута веће поверење него Бошку Обрадовићу, који је у том селу рођен.

С тим у вези, сматрамо да би за Двери било много паметније да гледају у своје двориште, јер тамо могу пронаћи много “ђубрета”, што потврђује константан пад рејтинга међу грађанима на свим фронтовима. Из тих разлога Двери су биле принуђене да постану прћија Драгана Ђиласа, јер су им све претходне коалиције, а било их је много, распале у рекордном року.

Последњи који треба да говоре о “прелетачима” су управо Двери, јер да није таквих не би имали локалне одборе у Ивањици, Новој Вароши, Горњем Милановцу и многим другим општинама, нити би мењали партнере као чарапе.

Господо из Двери, да би имали право да говорите о другима, прво морате нешто да постанете и постигнете. До тада, бићете ДОС-овска закрпа и Ђиласова пешадија, што можда доноси некакав џепарац, али поштовање и поверење грађана сигурно не.”


Информативна служба ГрО СНС Чачак




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.512.062 посета
Тренутно на сајту: 463 посетилац(a)