Свака киша знак је за нову стрепњу мештанима Ивања 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Свака киша знак је за нову стрепњу мештанима Ивања
Trenutno na sajtu: 470       |       Podeli:
09.02.2017 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Свака киша и зимско отапање снега мештанима Ивања доноси нову зебњу и опасност да ће њихова домаћинства и имања бити поплављена. У нади да ће



донекле помоћи себи и својим комшијама седамдесетогодишњи Миливоје Бабић уступио је део парцеле поред сеоског пута за изградњу кишног колектора који би воду која након падавина тече улицом каналисао у оближњи пропуст. Међутим, како овај времешни домаћин каже, извођач радова је отишао, а проблем не само да је остао већ је и већи него што је био.

"Посао је урађен на брзину, није рађен по пројекту и домаћински. Побегли су одавде као да је ратно стање, оставили за собом шалунге и други материјал. Исто као да нема нити Месне заједнице, ни надзорног органа, инспекције", јада се Бабић и додаје да ће о свом трошку уклонити ругло што је извођач иза себе оставио како би уредио прилаз свом имању.

Након спроведеног тендера за извођење радова посао је поверен пријепољској фирми "ДОО Лабуд плус", каже председник Месне заједнице Ивање, Бранислав Томашевић и наводи да ово није једини посао који је поверен поменутој фирми, а да још увек није завршен.

Директор Дирекције за изградњу Ремзија Фетаховић је у телефонском разговору истакао да је од извођача радова у више наврата писаним путем тражио да посао приведе крају како мештани овог дела општине не би трпели штету након падавина. Иако радови на санацији овог кишног колектора нису завршени уговорени посао уредно је плаћен извођачу. Тако је сада овим сељанима остало само да гледају у небо и моле се богу да не буде обилнијих падавина.

ПП Медија




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.825.589 посета
Тренутно на сајту: 470 посетилац(a)