Ухапшен таксиста због недозвољених полних радњи 


Danas smena sunca i obIaka i bez kiše, od petka sledi toplije vreme              Otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu 27.aprila              Popadić: Pravnica Dragana Golubović novi vd direktora JKP Lim              Pokrenuta inicijativa za oslobađanje od naplate takse za ulazak u NP Tara svih vozila sa užičkim tablicama              Vučić: Ispunili smo teške obaveze iz Briselskog sporazuma, 11 godina ZSO nije ni na vidiku             

 
Ухапшен таксиста због недозвољених полних радњи
Trenutno na sajtu: 358       |       Podeli:
24.10.2019 | 0 коментар(а)



Сјеница - Припадници полиције у Сјеници ухапсили су таксисту Б.М. (62) због сумње да је извршио недозвољене полне радње над туристкињом

из Португалије. Како је она навела у пријави, таксиста је током вожње на силу додиривао по интимним деловима тела и непримерено се понашао.
Две сестре из Португалије, Е.С.В. (35) и Џ.С.В. (22) дошле су у Сјеницу на краћи одмор, а од аутобуске станице до изнајмљеног апартмана возио их је осумњичени таксиста.

„Девојке су дошле у Србију и обилазиле су градове. На том пропутовању дошле су до Сјенице, а преко једног сајта су унапред резервисале смештај. Желеле су да обиђу Увац, Пештерско поље индруге природне лепоте овог краја. Са аутобуске станице су узеле такси возило и таксисти показале папир са адресом где треба да их вози”, каже за Информер извор из истраге.

Током вожње, како тврди Е.С.В. таксиста је руком додиривао по интимним деловима тела. Она је покушавала са се одбрани и да отвори врата.

„Она тврди да је таксиста неизменично додиривао њу и себе и да им је говорио да треба да иду у други смештај, а не онај који су оне изабрале. Е.С.В. је склањала његову руку и покушавала да се одбрани. Таксиста је тада зауставио возило и девојке су узеле своје ранчеве и побегле”, каже наш извор.

Случај је одмах пријављен полицији чији су припадници убрзо идентификовали таксисту. Њему је одређено задржавање до 48 сати и у петак би требало да буде саслушан код тужиоца.

„Туристкиње из Португалије су полицајци одвели до смештаја који су резервисали, а оне су данас дале изјаве тужиоцу. И тужиоцу су испричале све оно што су навеле у пријави полицији”, каже наш извор.

Након што буде саслушан код тужиоца, биће одлучено да ли ће таксисти Б.М. бити одређен притвор до 30 дана.

ГЗС / Информер




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.711.802 посета
Тренутно на сајту: 359 посетилац(a)