Микули са Сувобора прошло 40 дана а он и даље жив 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Микули са Сувобора прошло 40 дана а он и даље жив
Trenutno na sajtu: 528       |       Podeli:
25.05.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Човек на обронцима Сувобора случајно је сазнао да је обрисан са списка
Микула у пуној снази, фото: РИНА

живих. Милољубу Микули Глишићу по папирима је прошло 40 дана, а он на бансеку у пуној снази струже дрва и оре њиву.

„Пошао сам у пошту да подигнем пензију и на рачуну нема ништа. После два дана одем опет, мислим можда је каснила, опет нема ништа. Радница у пошти, позва некога и ја нисам чуо шта јој се говори, само да му она одговара да ја стојим на шалтеру испред ње и да држи моју личну карту. Када сам дошао кући звао сам пензионо у Горњем Милановцу они су ме упутили у Чачак. Тада су ми рекли да се не водим међу живима и питали ме шта ми је Даринка Петровић. Рекао сам им да ја такву не познајем и да сам ја из Прањана а не из Милановца”, каже Микула.

И то је могуће, мртав а још увек живи, фото: РИНА

Обавестили су га да ће му уплатити разлику пензије до 25. у месецу, а он им је поручио да су могли да му уплате погребне трошкове да се почасти.

„Отиша сам и у амбуланту у Прањанима, када и тамо сам одјављен са здравственог осигурања, зна ме цело особље и не верује. И у апотеци су ме гледала чудно, и где год одем нема ме”, рекао је Микула који се морао обратити матичној служби у Милановцу.

Микули по званичним подацима прошло 40 дана од смрти, фото: РИНА 

„Видели су да сам избрисан у пензионом и социјалном, али код њих нисам. Позвао ли су полицију, лична карта није дирана, тако да су ми дали папир где је прежврљано да сам покојник и рекли ми да са тим папиром одем да ми овере књижицу, јер сам сада поново међу живима и то тачно 40 дана од како су ме прогласили мртвим”, прича Микула или ти повратник са онога света.

 

РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac smrt zivot mikula glisic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.203.199 посета
Тренутно на сајту: 528 посетилац(a)