Војска поправља пут у Девићима, остали на чекању 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike             

 
Војска поправља пут у Девићима, остали на чекању
Trenutno na sajtu: 442       |       Podeli:
02.09.2017 | 0 коментар(а)



Ивањица - Војска Србије већ другу седмицу ради на поправци и санацији путева на подручју ивањичке општине. Тренутно се ради на санацији пута

 у МЗ  Девићи, засеок Маринковићи у дужини од око 3 километра, а планирани су радови на санацији  макадамског пута  Девићи –Витлиште – Рудно у дужини од 8 километара. Биће поправљена саобраћајница и према Вионици. У општини сматрају да је овај потез једно од бољих решења за , како тврде, ефикасно и брзо санирање путева оштећених бујицама у марту и априлу почетком године. ,, Општина је обезбедила материјал потребан за санацију путева, гориво и мазиво док Војска Србије учествује са машинама и радном снагом“рекао је заменик председника општине Ивањица, Момчило Митровић.

Грађани незадовољни

Иначе пролетос је у пет месних заједница  била уведена ванредна ситуација због елементарних непогода. Председник општине Зоран Лазовић  долазак војске најављивао је још за први мај али је почетак радова више пута одлаган. Међутим ово је тек један мали део  у односу на месне заједнице и села  до којих је веома тешко стићи због катастрофалног стања на путној инфраструктури. Мештани Вучака, мештани голијских и подјаворских и јаворских села па чак и приградских МЗ најављивали су протесте испред  општине. У мз Прилике тврде да од доласка нове владајуће гарнитуре у овом месту није ,,како кажу, бачена ни једна лопата асфалта.

ГЗС

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.722.660 посета
Тренутно на сајту: 443 посетилац(a)