Хуманитарни тикет у подне: Гвозден Николић типује за лечење Марине Веселиновић 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Хуманитарни тикет у подне: Гвозден Николић типује за лечење Марине Веселиновић
Trenutno na sajtu: 359       |       Podeli:
11.07.2021 | 0 коментар(а)



Аутор култне емисије „Нећете веровати“, који себе назива народним репортером, очекије квоту 7,63. И, док су филмови, серије и медији у

многим случајевима од српског сељака-домаћина правили карикатуру, сматрајући да ће им такве приче подићи рејтинг, Гвозден Николић се трудио да народну журналистику лиши злонамерног поступања од ког је обичан човек имао више штете него користи. Да се не лажемо, заштитно лице „Гласа западне Србије“ и аутор сада већ култне емисије „Нећете веровати“ дословце никада себе ни није желео да назове новинаром. Каже, школе, односно факултета за то звање нема, али га је зато природа изродила у народног репортера. Он данас типује у „Хуманитарном тикету у подне“, надајући се да ће потенцијални добитак у износу од 76.300 динара, с МОЗЗАРТ кладионицом проследити за лечење Марине Веселиновић из Беле Цркве.

Овом одлуком, Гвозден Николић, као што то и иначе чини, пробио је регионалне границе, јер он у суштини није репортер само народа Западне Србије, већ свих регион, што је небројено пута потврдио телевизијским форматом емисије „Нећете веровати“ која је муњевитом брзином постала једна од најгледанијих породичних емисије у којима буквално никада не знате које чудо изникло из нас самих може да се појави.

Крећемо од меча ВАЛЕРЕНГА – ЛЕЛЕСТРОМ. Норвежени су непредвидљиви, а Валеренга попилично присиљена да се због трећег места на табели за три бода до краја бије са Лилестромом. Гости су осми на табели, а послењи меч пара још 2019. године решили су с X исходом.

„Ред је да победи домаћин“, каже за МОЗЗАРТ Спорт Гвозден Николић, аутентичним језиком народа, онако по Вуку Караџићу, како и сам проналази главне јунаке својих приповедања, који би за класичну журналистику, у модерно доба склону истицања негативног остали потпуно невидљиви за шири аудиторјум. Следи утакмица ХАКА – КуПС. Гостујући КуПС има пет везаних победа, па на гостовању збиља нејакој Хаки, тешко да може да има проблема. Чини се да је време са се КуПС освети за последње две утакмице пара које је ривал добио са ГГ3+ исходима.

„Двојка у овом случају“... Аутор аутентичних прича, из свакодневице нашег народа изниклих, затим се латио меча ХОНКА – АЦ ОЛУ. Пошто је Олу строги фењераш, чак и Хонка, иначе осма на табели на домаћем терену може да се нада берићетној берби. Уосталом, и традиција је таква, јер Олу меч пара није добио већ 11 дугих година.

„Јединица је реална“...На самом крају, меч МОЛДЕ – ОД ГРЕНЛАНД коментарише Гвозден Николић, који се у репортерском, да не кажемо новинарском послу води девизом: - „Криво стани, ал’ право реци!“

“Видим да је Молде први, а Гренланд тек седми… Због тога, нека буде 1&3+“!Тако је типовао човек из народа поникао, онај чија је емисија „Нећете веровати“ међу 10 најгледанијих у земљи. О њему би штошта још могли написати, али је питање да ли је то потребно... Његов журналистички потпис познат је широм земље, како је све ишло најбоље говори чињеница да је с камером је подигао подигао четворо деце. Онда се десило несрећно време и гашење медија, што би се рекло, “као свитаца после жетве”. Иако је на хиљаде колега остало без посла, он истих проблема није имао. Николић оснива продукцију, “Чачак видео”, а затим и “Глас Западне Србије”, који покрива око 22 општине. Године 2018. оснива и Новинску агенцију РИНА, другу у Србији по броју емитованих вести, одмах иза Тањуг-а.

Можда би на крају требало рећи како Гвозден Николић проналази све оне занимљиве теме… Сам каже: ”Одем међу народ, пред задругу или у кафану. Тамо се све чује! Србија је лепа, а ја на екран и у вест претварам ону њену бољу страну. Свима нам је то потребно, нарочито на руб опстанка доведеном селу”.

Захваљујемо се Гвоздену Николићу на учешћу у “Хуманитарном тикету у подне”, уз жељу да баш с његовим типовањем прославимо нови добитак који ће подићи нашу до сада кроз акцију донирану суму у износу од 20.252.657 динара.

ГЗС/ MOZZART СПОРТ




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Mozart gvozden tiket

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.143.872 посета
Тренутно на сајту: 360 посетилац(a)