Обрадовић: Финално разграничење, главни човек – Арно Данжан 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Обрадовић: Финално разграничење, главни човек – Арно Данжан
Trenutno na sajtu: 378       |       Podeli:
01.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Александар Вучић и Хашим Тачи заједно преговарају о идеји разграничења Косова, а човек који стоји иза свега јесте француски дипломата Арно Данжан.
Бошко Обрадовић показао фотографију Арно Данжана, фото: РИНА

Тај човек је европски парламентарац, кључни НАТО лобиста међу француским дипломатама и стручњак за Балкан, преноси агенција РИНА.

Учествовао је у реалаизацији Дејтонског споразума, био изасланик Хавијера Солане на Косову и Метохији и жестоки бранилац Хашима Тачија, кад је Дик Марти указао на трговину органима од стране шиптарских терориста. Близак је Тачију, али од скоро и Александру Вучићу и главни је преговарач између Србије и лажне државе Косово”, изјавио је Бошко Обрадовић на конференцији за медије, преноси агернција РИНА.

Обрадовић тврди да оног тренутка кад се прихвати разграничење, прихвата се и стварање велике Албаније, јер ће, како он истиче, већ првих месеци 2019. године велике силе дозволити да се уједине Косово и Алабанија.

“Део општина који је припојен КИМ од стране комунистичке власти 1963. године вратиће се Србији, а још је остало спорно коме ће припасти делови Копаоника и језеро Газиводе. По тој логици Србији би остао само Лепосавић, а за узврат би требало да се дају општине Бујановац и Прешево”, истакао је Обрадовић за агенцију РИНА.

Регионална информативно новинска агенција (РИНА)




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dveri srbija kosovo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.142.224 посета
Тренутно на сајту: 377 посетилац(a)