Обрадовић о изборима: Идеја је да на власт дођу нови људи 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Обрадовић о изборима: Идеја је да на власт дођу нови људи
Trenutno na sajtu: 447       |       Podeli:
07.11.2017 | 0 коментар(а)



Лидер Двери Бошко Обрадовић оценио је да на следећим изборима једина могућа подела на две колоне

треба да се односи на ону у којој су странке спремне да признају независност Косова, а неспремне да се обрачунају с криминалом и корупцијом у сопственим редовима, и другу, предвођену Дверима, који су за очување Косова у саставу Србије и коначни обрачун с политичком мафијом.

Он је у саопштењу навео да грађани Србије који нису за садашњи режим Александра Вучића, али не желе ни рестаурацију власти која је била пре Српске напредне странке, морају имати алтернативу, а то су они који до сада никада ниси били на власти и који ће преиспитати све од погубног пута ка ЕУ до лажних диплома и доктората.

"Не сме бити идеја да сменимо Вучића, а да остане Вучићева политика коју ће неко други водити. Овде је идеја да дође нова политика која ће преиспитати погубни пут у ЕУ, антиуставне договоре око КиМ, све лажне дипломе и докторате, све корумпиране политичаре, банкаре, полицајце, тужиоце и судије који су део политичке мафије која влада Србијом без обзира на смену власти, све банкарске пљачке, све катастрофалне уговоре са страним фирмама...", истакао је Обрадовић.

У саопштењу се оцењује да Двери данас сметају јер нису део уједињених монопола који владају Србијом три деценије, и зато што имају политку другачију од досадашњих.

"У нашим биографијама нема компромитујућих материјала, па не могу да нас држе у фиокама и уцењују. И највише зато што смо решени да се обрачунамо са криминалом и корупцијом који су уништили Србију као део свих режима до сада. То не може нико други. То може само неко ко у томе није учествовао. То могу само Двери", рекао је Обрадовић.

Извор: Курир, Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.873.427 посета
Тренутно на сајту: 449 посетилац(a)