Парезановић: Што не желиш себи не чини другима 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Парезановић: Што не желиш себи не чини другима
Trenutno na sajtu: 411       |       Podeli:
20.09.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Народни посланик и повереник СНС у Чачку Марко Парезановић издао је саопшење
Народни посланик и повереник СНС у Чачку Марко Парезановић, фото: ГЗС

за јавност у коме поздравља све оне који одлуче да се придруже Дверима, али  и поставља питање „шта ако буде обрнуто“.

„Годинама смо сведоци дилетантских покушаја опозиције да отимањем одборника преузме скупштински већину у Чачку. Чак јавно можемо чути од Обрадовић Бошка како су одборници СНС заинтересовани да пређу у Двери.  А онда када се деси да њих неко напусти крећу најгоре увреде и клевете. Па зашто господо? "Што не желиш себи, не чини другима", каже стара пословица. Кажете и да су одборници СНС незадовољни радом наше странке, па зато желе да оду? А ваши одборници кад стварно одлазе, они не смеју да буду незадовољни вашим радом? Ви сте безгрешни , а они су продане душе? Тражите им да врате мандате вашој странци, а када одборник већине изађе онда га позивате да мандат потроши у вашу корист? Како сте ви паметни, импресионирам сам“,наводи се у саопштењу.

Посланик Парезановић тврди да када је Звонко Митровић постао самостални одборник, није изречена ни једна ружна реч о њему са њихове стране?

„Да ли смо му тражили мандат назад? Исто питање могу да поставим и Радојевић др Александру. Кажете Тања Стовраг се продала? А када сте ви гласали за Форверк и тиме подржали власт у Чачку, да ли сте се ви продали или сте подржали добре потезе власти? Ако је у питању ово друго, зашто Ви имате право да подржите власт када мислите да треба, а Тања Стовраг нема? По чему сте Ви то бољи од ње? Да ли је Тања Стовраг вама рекла било шта слично када сте почели преговоре са  Јеремићем и Ђиласом? Мислите да је тајна да сте тражили гарантовано, односно пролазно место на будућој посланичкој листи да би ушли у Ђиласов савез? Знате онај Ђилас против којег сте се борили док нисте изгубили функцију и положај у СНС“.

На крају Парезановић поручује да се олако користе тешке речи, а своје двориште не чисти.

„Када вас људи напусте, онда се светите и вређате. Мислите да ћете тако стећи поштовање? Ако је заиста тачно да постоје одборници СНС који желе да напусте странку и пређу у Двери, ја им све најбоље у животу желим.  Ако ситуација буде обрнута, коју клетву и увреду ћете тада искористити да сакријете своју немоћ и убедите све око себе како сте само ви савршени и безгрешни?“, пита Парезановић.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.484.541 посета
Тренутно на сајту: 411 посетилац(a)