Др Милошевић: Грађани да не брину, пронашли смо решење за конзилијарне прегледе 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Др Милошевић: Грађани да не брину, пронашли смо решење за конзилијарне прегледе
Trenutno na sajtu: 354       |       Podeli:
20.04.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Конзилијарни и други консултантски прегледи у Општој болници у Чачку

обављани су од стране еминентних лекара других здравствених установа и даље ће се одржавати сваке прве суботе у месецу, рекао је вд директора Опште болнице у Чачку др Радослав Милошевић у саоптењу за медије.

До краткотрајног прекида у обављању ових прегледа дошло је због става Државне ревизорске институције (ДРИ) да се ангажовањем лекара из других здравствених установа крше финансијски прописи.

“Без намере да тумачимо да ли надлежни финансијски контролори сматрају да је исплативије слати пацијенте на пут у друге градове због прегледа који би могли да обаве у својој здравственој установи ( што исто кошта, јер се наплаћују путни трошкови осигураника) предузели смо неопходне кораке да се настала ситуација што пре и на што ефикаснији начин превазиђе, пре свега у корист наших суграђана”, наводи се у саопштењу.

Др Милошевић је истакао да је уз подршку Министарства здравља и захваљујући разумевању градоначелника Чачка Милуна Тодоровића и Градске управе договорено да се обезбеде неопходна средства како би се наведени прегледи и убудуће несметано одвијали.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.376.978 посета
Тренутно на сајту: 355 посетилац(a)