Стоп Шоп Чачак слави шести рођендан: Укључите се у онлајн такмичење за шансу да освојите вредне награде 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Стоп Шоп Чачак слави шести рођендан: Укључите се у онлајн такмичење за шансу да освојите вредне награде
Trenutno na sajtu: 367       |       Podeli:
26.04.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Аустријска компанија, водећи инвеститор у области комерцијалних некретнина на тржишту Централне и Источне Европе,

обележава шести рођендан свог Стоп Шопа у Чачку, који је достигао 100 одсто попуњености капацитета. Поводом шесте године пословања у овом граду, ритејл парк ће наградити најкреативније учеснике онлајн такмичења вредним поклонима, током рођенданске недеље – од 26. до 30. априла.
У складу са тренутном ситуацијом изазваном пандемијом, Стоп Шоп Чачак обележава своју годишњицу онлајн активностима. Посетиоци су позвани да учествују у рођенданском Фејсбук онлајн конкурсу „Оживи Стоп Шоп маскоту“. Они треба да нацртају или насликају маскоту, дају јој име и смисле кратку причу о њој. Најкреативнијег аутора, по избору жирија који предводи познати музичар Инспектор Блажа, Стоп Шоп ће обрадовати вредним поклоном - ваучером вредним 500 евра.

Друго такмичење се одвија на Инстаграму – трка за најбољу Стоп Шоп рођенданску честитку! За три најкреативније жеље биће додељени посебни поклон купони у износу од 5000 динара. Ово су одлични разлози да употпуните рођенданску атмосферу у Чачку, где ће бити и одличних попуста на артикле из широке понуде брендова.

 

 

 

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


stop sop cacak rodjendan

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.382.916 посета
Тренутно на сајту: 367 посетилац(a)