СНС: Најгрубљи сензационализам на делу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
СНС: Најгрубљи сензационализам на делу
Trenutno na sajtu: 454       |       Podeli:
29.03.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Монструозне оптужбе које је председнички кандидат Саша Радуловић изнео на рачун премијера и противкандидата на наредним изборима Александра Вучића

и његовог брата Андреја, јасно говоре да за појединце ништа није свето и да би зарад ситног ћара били у стању да измисле најбезумније оптужбе, без и једног конкретног доказа, односно да оклеветају и на најгрубљи начин измисле везу између највећег српског реформатора у новијој историји, са доказаним и више пута за кривична дела осуђиваним криминалцима, наводи се у саопштењу ГрО СНС.

Обавештење преносимо у целости:

Било би занимљиво чути како ће Радуловић, некада близак сарадник премијера Вучића и једно време министар, доказати учешће браће Вучић у организовању групе осуђених криминалаца, дилера дроге и насилника, како би контролисали тржиште наркотика, принудно преузимали луксузне ресторане и отимали вредно пољопривредно и грађевинско земљишта у Србији. Никоме ко има и трунке здравог разума овако нешто не би могло да падне на памет, а поставља се питање када је актуелни премијер имао времена за све ове криминалне активности, када се зна да он даноноћно огромну енергију троши у најбољем интересу државе и свих њених грађана.

Сулуде су и оптужбе за принудно преузимање управљачких права над бројним фирмама из ИТ сектора и акције незаконитог отимања пољопривредног и грађевинског земљишта, пошто се ништа од наведених привредних субјеката не налази у власништву браће Вучић, нити чланова њихових породица.

Занимљиво би било чути како је Радуловић дошао до сазнања наведених у кривичној пријави, јер су му начвршћи докази наводни разговори са више лица запослених у Управи крминалистичке полиције. Како то да само Саша Радуловић има сазнања да је у моменту убиства Сале Мутави располагао службеном легитимацијом, пиштољем и радио станицом МУП-а, с обзиром да то нигде није обелодањено.

Очито да се у болесном уму појединаца могу родити најразличитије теорије завере, а предизборна кампања је одличан тренутак да се највише државно руководство паушално оптужи за најтежна кривична дела, завијајући такве наступе у обланду политичке борбе. Сигурно да би Радуловић жарко желео оправдану реакцију државних органа у циљу санкционисања оваквог јавног иступања и спречавања пласирања наведених гадости, како би на тај начин себе представио као жртву режима и евентуално привукао некога сличног себи да му укаже поверење и за који глас увећа његов бедни рејтинг.

Информативна служба ГО СНС Чачак




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.435.643 посета
Тренутно на сајту: 454 посетилац(a)