„ФРА” понудила Копитићу обештећење 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
„ФРА” понудила Копитићу обештећење
Trenutno na sajtu: 493       |       Podeli:
12.09.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Генерални директор и законски заступник „Фарбрике резног алата” у Чачку Милан Видаковић на основу усменог договора са адвокатом

пуномоћником Мића Копитића а у складу са предлогом Министарства одбране, предложио је понуду како би се превазишла тренутна ситуација у овом предузећу.

Извршни поверилац „ФРА” Чачак има ликвидна потраживања од друштва које припада групацији Неменска Индустрија Србије, које раније није имала.
Због тога је Мићу Копитићу, купцу непокретноси објекта бр.1 саграђеног на к.п. 321/1, доставио понуду за обештећење где се наводи да је извршни дужник „Фабрика резног алата” Чачак спремна да у целини обештети купца предметне непокретности и то исплатом свих трошкова које је купац имао приликом куповине ове непокретности (исплаћена цена, исплаћене пореске обавезе, исплаћене таксе све са припадајућим каматама од дана исплате а које износе ће доставити купац) у року од 30 дана од дана прихватања понуде.

Опција ове понуде је 15 дана од дана доставе купцу, где се замољава понуђени да се у најкраћем могућем року изјасни о понуди како би се избегле даље радње у поступку, које поред финансијских трошкова могу имати и друге штетне последице.

У понуди се још наводи да „ФРА” Чачак остаје при ставу да постоје незаконитости у овом поступку и овом понудом и евентуалном исплатом износа обештећења се на одриче права да настави започете и иницира нове поступке и радње у циљу утврђивања истих.

Поред наведених разлога „ФРА” Чачак истиче да жели да искористи новонасталу ситуацију у којој има ликвидних потраживања како би заштитио како предметну имовину која је сада већ за све стране неспорно од значаја за одбрану Републике Србије и од интереса за Министарство Одбране и целу наменску индустрију, тако и радна места запослених радника и континуирану производњу битну за одбрану земље као и за само друштво „ФРА” Чачак.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.446.915 посета
Тренутно на сајту: 492 посетилац(a)