Почињу радови на асфалтирању улице 222 у Љубићу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Почињу радови на асфалтирању улице 222 у Љубићу
Trenutno na sajtu: 357       |       Podeli:
06.06.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – Захваљујући средствима Владе Републике Србије и локалне самоуправе, у претходних неколико година у Љубићу су завршене улице
Фото: ГЗС

Радована Јовановића, Славка Крупежа, Браће Ковачевића, Црвене aрмије, Гвоздена Пауновића, крак Авалске, Ибарске и Зеленгорске улице, Савковића коса,пут за Шебеке  као и бочне саобраћајнице . За ове радове издвојено је преко 150 милиона динара.

„Оно што нас очекује у блиској будућности је асфалтирање саобраћајнице 222 која има доста домаћинстава и доста деце. За oву улицу површине око 650 метара квадратних, издвојено је око 11 милиона динара из буџета  Владе Републике Србије и града Чачка. Радови почињу током јуна месеца  и биће завршени до краја 2020.године“, рекао је градоначелник Чачка Милун Тодоровић.

Тодоровић је као следећу инвестицију најавио, здравствену станицу у Љубићу преко пута Поште,а  за коју је издвојено око 2 милиона евра, али и вртић, такође у Љубићу, који треба да буде завршен до краја године.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Ulica 222 Lubic asfaltirane

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.479.725 посета
Тренутно на сајту: 357 посетилац(a)