Дринска регата у Бајину Башту доводи преко 100.000 посетилаца, на води се очекује 1.000 чамаца 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Дринска регата у Бајину Башту доводи преко 100.000 посетилаца, на води се очекује 1.000 чамаца
Trenutno na sajtu: 287       |       Podeli:
13.07.2021 | 0 коментар(а)



Бајина Башта – На реци Дрини све је спремно за најмасовнију манифестацију на води. Дринска
Дринска регата у Бајину Башту доводи преко 100.000 посетилаца, фото: РИНА

регата заказана је за период од 14. до 18. јула у Бајиној Башти, а година паузе условила је никад веће интересовање посетилаца, стога су скоро сви смештајни капацитети већ сада попуњени и у општини на крајњем западу Србије за пет дана очекује се преко 100.000 гостију, сазнаје агенција РИНА.

На води се очекује 10. 000 чамаца, фото: РИНА

„Људи су се зажелели Дринске регате, јер то није само манифестација већ догађај са ког се носе најлепше успомене. Посетиоци ће као и обично стићи из свих делова земље, али и из суседних држава тако да на реци током великог спуста који је заказан за суботу, очекујемо преко 1.000 чамаца. Као и обично, све мере везане за безбедност учесника и свих посетилаца биће максимално спровођене. Надамо се гостима и из иностранства упркос пандемији, јер искуство је показало да ко дође једном увек се враћа поново“, изјавио је за РИНУ Синиша Спасојевић из ТО „Тара-Дрина“.

Већем броју гостију свакако је допринело и знатно повећање смештајних капацитета у Бајиној Башти.

Никад веће интересовање за највећу балканску манифестацију на води, фото: РИНА

„Цене смештаја су остале исте као и прошле године, у зависности од локације и врсте апартмана зависи и количина новца коју морате да издвојите, али свакако приступачна је за сваки џеп. Цене смештаја за Регату се крећу у распону од 800 до 4800 динара по особи за дан, у зависности од претходно поменутих фактора. Све информације се могу се могу добити контактирањем Туристичког инфо-центра у Бајиној Башти“, каже Спасојевић.

Организатори су и ове године припремили богате садржаје у склопу манифестације, а врхунац журке свакако ће бити концерти највећих звезда из Србије и региона. У петак вече ће наступ одржати Џенан Лончаревић и Ацо Пејовић, а дан касније Ђорђе Давид и Тони Цетински.

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


BAJINA BASTA DRINSKA REGATA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.483.303 посета
Тренутно на сајту: 288 посетилац(a)