Подигнута оптужница против пијаног возача из Мојсиња који је изазвао саобраћајну несрећу у којој су погинуле четири особе 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Подигнута оптужница против пијаног возача из Мојсиња који је изазвао саобраћајну несрећу у којој су погинуле четири особе
Trenutno na sajtu: 503       |       Podeli:
26.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Ненад Јевтовић (39) из Мојсиња, који се терети да је у јуну изазвао саобраћајну несрећу у којој су смртно страдале четири особе,

и даље се налази у притвору и није међу припадницима криминалне групе која је ухапшена због основане сумње да су украли више од 50 аутомобила, а потом их растављали и продавали у деловима.

Након хапшења једанаесточлане групе, у чачанској јавности почело је да се спекулише да је у Јевтовић пуштен из притвора и да се налази у групи која је ухапшена.

Он је и даље у притворској јединици Окружног затвора у Чачку коју није напуштао од 16. јуна, у коју је доспео дан након стравичне несреће у којој је учествовао. Према нашим сазнањима, против њега је подигнута оптужница која му је и уручена током ове седмице, што значи да би ускоро требало да почне суђење у случају.

Њему се на терет ставља да је извршио тешко ривично дело против безбедности саобраћаја, за које је запрећена затворска санкција у трајању од две до 12 година.

Јевтовић је, како се наводи у извештају Вишег тужиоца, у тренутку несреће у крви имао 1,59 промила алкохола, што се сматра тешком алкохолисаношћу. У таквом стању возио је магистралом огромном брзином, претпоставља се већом од 150 километара на сат.

Тешка саобраћајна несрећа у Мојсињу догодила се 15. јуна у ноћним сатима. У њој су животе изгубили браћа из Бумбаревог брда Петар (24) и Милија Пауновић (21), као и Бресничани Ивана Јоковић (33) и Бојан Лазовић (24). 

ГЗС/Морава инфо




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


saobracajna nesreca tragedija mojsinje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.234.683 посета
Тренутно на сајту: 507 посетилац(a)