Ковачевић: Звучна имена стижу у Прањане на Сабор виолиниста од 19. до 21. августа 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Ковачевић: Звучна имена стижу у Прањане на Сабор виолиниста од 19. до 21. августа
Trenutno na sajtu: 304       |       Podeli:
24.05.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - На првом састанку Организационог одбора Сабора виолиниста Србије који ће бити одржан од 19. до 21. августа



2021.године у Прањанима, направљен је план деловања посебно у организационом смислу, јер организатори ове године очекују значајно већи број посетилаца у односу на први Сабор 2019.године.


Сабор виолиниста Србије прве године окупио је око50.000 гостију, Фото: ГЗС

Дејан Ковачевић, председник ОО Сабора рекао је данас након првог састанка Одбора да се вакцинација становништва обавља у складу са препорукама и да се, како на нивоу општине тако и на нивоу Републике приближавамо циљу, а то је колективна имунизација до краја маја. Он је додао да се очекује да пандемија корона вируса у Србији током јуна буде стављена под контролу, што ће омогућити и одржавање Сабора.
-Данас смо усвојили важне одлуке за Сабор, акценат је стављен на комплетну организацију, јер ако имамо у виду да је први Сабор посетило 50.000 људи, а ове године очекујемо већи број гостију, веома је битно да организациони део одрадимо беспрекорно. Такође, програм Сабора је данас усвојен, биће изненађења и великих имена, а ја позивам све грађане Србије да дођу у Прањане, на трећи, могу да кажем традиционални Сабор виолиниста Србије, да заборавимо све проблеме и уживамо уз тактове виолине – рекао је Ковачевић.


Сабор виолиниста Србије и ове године трајаће три дана, Фото: ГЗС

Петак 19. август резервисан је за такмичарски део младих виолиниста, док ће сениори гудала укрстити у суботу. Првог и последњег саборског дана биће организовани концерти а сва три дана обележиће наступи многих познатих виолиниста.
Буџет за организацију овогодишњег Сабора је два милиона динара, а носилац пројекта је Културни центар Горњи Милановац.

 

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRANJANI SABOR VIOLINA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.786.772 посета
Тренутно на сајту: 303 посетилац(a)