Ови новинари су пратили инстаграм малолетног детета 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ови новинари су пратили инстаграм малолетног детета
Trenutno na sajtu: 436       |       Podeli:
03.01.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Никада Чачак није био у већем медијском блату него данас када су погажени сви морални и етички принципи. Свему томе највише је допринела

 медијска кућа на чијем челу је човек који, седи и одлучује у Комисији Савета за штампу која се стара о поштовању новинарског кодекса. Недавно је кроз медијску каљугу провукао двомесечну бебу па је Комисија Стојану Марковићу, чији је члан, па чак и председавајући, морала изрећи меру кршења кодекса што је незабележено и прави скандал.

Али, Марковић и његов директор Небојша Јовановић, однедавно и уредник у, како су сами писали, ,,Остојиној телевизији”, показаше још једном све своје врлине.
Само таквим људима и умовима може да падне на памет да прате дечје инстаграме како би учинили некоме зло. Тако су будно мотрили шта малолетно дете градоначелника Чачка Милуна Тодоровића ,,качи” на свој профил и све то објавили у свом медуију.
,,Заиста нисам мого да верујем да је неко спреман да ми прати децу. Био сам са породицом на прослави сестриног рођендана у Базелу, која ту живи са мужем и троје деце и ради као лекар специјалиста. И, мој дечак је, као што раде и остала деца, снимио нешто и пустио на свој профил. То је после емитовано на `Озону`. Али, небитно је, нека мене прате и нека раде шта хоће. Душа ме је заболела када ми је син пришао и кроз сузе рекао: `Тата, извини, ја сам`. Све могу да толеришем али када дођу до деце прешли су црвену линију” каже Тодоровић.

Просто је невероватно на шта су спремни људи који се баве таквим стварима. Од њих се свашта може очекивати, поготову сада када су наводно жестоки противници режима постали уредници у, како су сами тврдили, ,,Остојиној телевизији”. Питање је дана када ће такозвани новинари опет ударити на неко чачанско дете. То више није ствар професије, већ многи сматрају озбиљан поремећај личности.
ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gradonačelnik čačka savet za štampu ozon stojan marković nebojša jovanović ozon mediji čačak kriminal čačak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.488.978 посета
Тренутно на сајту: 437 посетилац(a)