Мађари позвали Златибор да се и трећи пут код њих представи 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Мађари позвали Златибор да се и трећи пут код њих представи
Trenutno na sajtu: 563       |       Podeli:
17.04.2018 | 0 коментар(а)



Златибор - Туристичка организација Златибор трећи пут заредом представља своје

атракције и туристичку понуду планине потенцијалним гостима из Мађарске, саопштено је на сајту ТО. Након две успешне презентације, одржане током претходне године, ТО Златибор је позвана да представи туристичку понуду за предстојећу летњу сезону, овога пута у оквиру презентације потенцијала целе регије Западна Србија.

Презентација ће бити одржана у среду, 18. априла 2018. године у амбасади Републике Србије у Будимпешти. Интересовање мађарске јавности за одмор у западној Србији резултат је уложених напора да се туристичка понуда најатрактивније српске регије што боље представи гостима из Мађарске.

Подсећамо да је ова сарадња отпочела у септембру прошле године када је Туристичка организација Златибор одржала презентацију понуде ове планине у Будимпешти, у амбасади Србије. Пред представницима владе и туристичке привреде Мађарске Златибор је показао зашто је дестинација број један у Србији и зашто се овде из године у годину бележи константан пораст броја туриста и остварених ноћења.

Да је мађарску јавност понуда „златне планине“ веома заинтересовала показао је позив Туристичкој организацији Златибор да учествује на привредној манифестацији „Трговачки дани“ у организацији Привредне коморе Будимпеште, која је одржана крајем 2017. године, а на којој је Златибор додатно заинтересовао туристичку привреду нашег северног суседа. На радним састанцима у оквиру презентација договорена је студијска посета мађарских новинара и туроператора Златибору.



Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.396.659 посета
Тренутно на сајту: 564 посетилац(a)