далеко од градске гужве створили су породичну фирму у којоj раде сви чланови породице
“Већ 35 година бавимо се узгојем рибе. Оно што нам је природа несебично подарила искористили смо на најбољи могући начин за узгој калифорнијске пастрмке”, истакао је Драгослав Антонијевић.
Радојица Петровић нагласио је да рад са калифорнијском пастрмком веома захтеван.
“У нашем базену има око 20 хиљада комада. И морамо да водимо рачуна о хигијени, чистоћи и кисеонику. Изворска вода је веома погодна за млађ, тако да почињемо од икре, а онда завршавамо са конзумном рибом, коју већином продајемо у нашем ресторану”, изјавио је Петровић.
Базен калифорнијске пастрмке надомак манастира Студеница, фото: Глас западне Србије
Квалитна услуга, прелепа природа и љубазност домаћина разлози су честе посете домаћих, али и све више страних туриста, а њихово задовољство највећи је маркетинг. Ускоро ће свим гостима бити на располагању још један ресоран чија понуда ће се заснивати искључиво на рибљој чорби и пастрмци.
Глас западне Србије