Мотоциклисти МК „Танаско Рајић” остварили велике успехе на такмичењима у Турској и Хрватској 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Мотоциклисти МК „Танаско Рајић” остварили велике успехе на такмичењима у Турској и Хрватској
Trenutno na sajtu: 598       |       Podeli:
15.06.2021 | 0 коментар(а)



Чачак – Да српски спортисти осветлају образ где год да оду доказ су и чланови

МК „Танско Рајић“ из Чачка који су протеклог викенда остварили велике успехе на такмичењима у Турској и Хрватској.

Боје наше земље и мото клуба Танаско Рајић на трци у Турској су представљали Вук Ћајић у класи МX 65 и Вук Дрманац у класи МX 2. На стази Афyонкарахисар у граду Афyон, Вук

Ћајић поред 27 такмичара у класи МX 65, која се бодује за Европски и Балкански шапионат, заузео је 6. место у укупном поретку, док је Вук Дрманац поред 37 такмичара у класи МX 2, која се бодује за Источно Европски и Балкански шампиомат, заузео такође 6. место.

На трци Отвореног шампионата Хрватске у дисциплини мото класик, клуб Танаско Рајић и Србију, представљао је двоструки вицешампион Србије и вицешампион Источне Европе, Борко Вранић.

„Како смо навикли да Борко осваја запажене резултате, ни овај пут нас није изневерио. На стази Нова Рача код Загреба, у класи 4, где учествују моторцикли до 250 ццм, услед пада на моторциклу, Борко Вранић не губи вољу за успехом и наставља трку мењајући брзине руком, а не ногом. У дивизији је стартовало 14 такмичара, где Вранић завршава на 4. Месту“, кажу у МК „Танаско Рајић“.

У класи 9 моторцикала до 750ццм, представник МК Танаско Рајић, Борко Вранић, на моторциклу од 500ццм, из круга у круг, побољшава веме и у дивизији у којој је стартовало 11 такмичара, трку завршава на 2. месту.

Наредног викенда Борко Вранић наставља такмичење Отвореног шампионата Хрватске у Крижевцима.

И у Турској и у Хрватској конкуренција је била врло јака, МК Танаско Рајић је презадовољан на остварене резултате.

 

 

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uspesi motociklisti mk tanasko rajic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.079.926 посета
Тренутно на сајту: 599 посетилац(a)