Kонцерт Немање Радуловића вечерас на Градском тргу у Чачку 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Kонцерт Немање Радуловића вечерас на Градском тргу у Чачку
Trenutno na sajtu: 357       |       Podeli:
26.06.2019 | 0 коментар(а)



Чaчак – У организацији града Чачка и Дома културе вечерас ће бити одржан концерт виолинисте Немање Радуловића.

Светски познати виртуоз свираће у пратњи оркестра “Доубле санс“. Kонцерт ће бити одржан на Градском тргу у Чачку са почетком у 21 сат.
Иначе, овај млади, успешни уметник иза себе има преi стотине концерата и светских признања.
До сада је одржао преко 900 концерата и снимао за радио и телевизијске станице. Наступао је са многим оркестрима, како у Србији и Црној Гори, тако и у Румунији, Чешкој Републици, Словачкој, Италији, Немачкој, Аустрији, Швајцарској, Литванији, Пољској, Естонији, Украјини, Kини, Kореји, Јапану, на Филипинима, на Тајланду, а у Француској са Националним оркестром Ил-д-Франс, Kанским оркестром, Националним оркестром Лила, под управом диригената као што су Еиђи Оуе, Даисуке Сога, Kристијан Мандеал, Филип Бентер, Венсан Барт… Такође је сарађивао са познатим уметницима као што су Најџел Kенеди, Патрис Фонтанароза, Еманијел Бертран, Ан Kуфелек, Ролан Пиду, квартети Илико, Дебиси, Псофос.
Представио се у знаменитим концертним дворанама какве су Тонхалесал у Цириху, Театр д`шанзелизе и Театр могадор у Паризу, Симфонијска дворана у Осаки. Наступао је на фестивалима у Француској, као што су Фланри музикал у Ремсу, фестивали у Везеру, Авињону, Фестивал Француског радија у Монпељеу, као и многи други фестивали у Европи и Азији (Жорж Енеску у Букурешту, БЕМУС итд). У сезони 2006/7. наступа у оквиру циклуса Звезде у успону у најугледнијим европским концертним дворанама (Kонцертгебау у Амстердаму, Мегарон у Атини, Сите д` ла музик у Паризу, Пале д` бозар у Бриселу, Филхармонија у Kелну итд.), као и у Kарнеги холу у Њујорку.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Nemanja Radulovic koncert Ccacak violina najstor virtouz

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.912.283 посета
Тренутно на сајту: 357 посетилац(a)