Бахатост појединаца нема границе: У канализацију у Мрчајевцима бачена мртва свиња тешка преко 100 килограма 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Бахатост појединаца нема границе: У канализацију у Мрчајевцима бачена мртва свиња тешка преко 100 килограма
Trenutno na sajtu: 556       |       Podeli:
26.10.2021 | 0 коментар(а)



Чачак – Мештани Мрчајеваца данима уназад имали су проблем са канализационом мрежом,

а дошло је и до изливања фекалија у појединим двориштима. Када су надлежне екипе стигле на терен и кренуле да отклањају квар у канализацији су пронашли ни мање, ни више него целу мртву свињу, тешку преко сто килограма.

„Све су учесталије овакве ситуације да остатке мртвих животиња проналазимо у каналазицији. Очигледно је да појединци немају свест о томе шта могу и где могу да бацају и због тога врло често долази до непредвиђених ситуација и кварова на канализационој мрежи. Немар појединаца прави велике проблеме мештанима и отежава њихово нормлано функционисање“, изјавио је за РИНУ Милан Бојовић помоћник градоначленика Чачка.

Проблем са канализацијом у Мрчајевцима је саниран, а Бојовић наводи да су ангажоване надлежне контролне инспекције како би се спречило да поново дође до сличне ситуације.

„Сви грађани који се несавесно понашају кад је у питању одбацивање отпада у канализациону мрежу биће строго санкционисани“, додао је Бојовић.

Колико овакви, али и слични примери неразумног понашања грађана могу бити проблематични показује и то да је управо због мртве свиње заглављене у канализацији фекалијама било потпуно поплављено двориште и имање једне породице из Мрчајеваца.

"Биће нам боље, само онда кад и сами будемо бољи", кажу мештани Мрчајеваца одмахујући руком на констатацију да им је у канализацији пронађена мртва свиња.

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak mrcajevci kanalizacija svinja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.205.352 посета
Тренутно на сајту: 556 посетилац(a)