Весело и распевано у најлуђој ноћи, YU група у Чачку довела атмосферу до усијања 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Весело и распевано у најлуђој ноћи, YU група у Чачку довела атмосферу до усијања
Trenutno na sajtu: 385       |       Podeli:
02.01.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Кажу да какви вам буду први сати нове године, такви ће бити и осталих 365 дана. Ако је по томе судити у 2019 ој ће
Трг у Чачку, новогодишња ноћ, фото: РИНА, И.Николић

кроз западну Србију  бити весело и распевано, јер су прославе на трговима и у ресторанима трајале дубоко у ноћ.

На Градском тргу у Чачку пред неколико хиљада људи наступила је YU група, а ветерани рок сцене доказали су да њихова слава и даље траје, јер су грађани у глас певали познате хитове.

 Након одбројавања фронтмен бенда Жика Јелић, честитао је Нову Годину свим грађанима.

"Дивно је наступати пред Чачанима, срећну Нову годину, пуно љубави и здравља пре свега и хвала вам што сте вечерас овде", рекао је Јелић.

Наступ YУ групе на градском тргу, фото: РИНА, И.Николић

Ни ове године није изостао величанствен ватромет, а градоначелник Чачка Милун Тодоровић пожело је много више осмеха и  срећних дана у 2019 ој.

"Надам се да ће нам ова година бити још успешнија, да заједно стварамо много боље и лепше место за живот. Доста тога смо урадили у 2018 ој која је сада иза нас, али нови пројекти и нове инвестиције нас засигурно очекују и у овој наредној години. Свим грађанкама и грађанима Чачка желим пуно здравља, среће и љубави, а оно што им ми можемо обећати јесу нова радна места", истакао је Тодоровић.

 Десет хиљада гостију на Златибору, неизбежни трубачи и кувана ракија

Уз Драгану Мирковић и трубаче на хиљаде гостију из Србије и иностранства провело је најлуђу ноћ. Усијану атмосферу није омео ни дебели минус, а у томе је највише помогао незаобилазни шумадијски чај.

 "На Златибору је права зимска идила, преко 10 хиљада гостију из свих делова света одлучило је да посети нашу планину за време празника. Сви смештајни капацитети су попуњени и већ традиционално се тражи место више", рекао је Владимир Живановић, директор ТО Златибор.

Весело је било и у ресторанима и кафићима, провод је трајао до зоре, а сви су уз мало предаха спремно дочекали и репризу новогодишње ноћи.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


трг чачак дочек нова година

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.503.700 посета
Тренутно на сајту: 384 посетилац(a)