Докторка Грујичић прва примила вакцину Спутњик произведену у нашој земљи 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Докторка Грујичић прва примила вакцину Спутњик произведену у нашој земљи
Trenutno na sajtu: 416       |       Podeli:
22.10.2021 | 0 коментар(а)



Директорка Института за онкологију и радиологију др Даница Грујичић прва у нашој земљи
др Даница Грујичић Директорка Института за онкологију и радиологију Фото: ГЗС

примила је вакцину Спутник В произведену у Србији и позвала све да следе њен пример.

„Све младе, посебно младе позивам да приме нашу Торлакову вакцину. Немојте спасти на то да вас проверавају да ли имате ту неку ковид пропусницу или немате. Зашто да се понижавате? Можете да идете где хоћете, да радите шта хоћете, можете да будете слободни. Вакцина вас штити од респиратора, од тешких облика болести. За вас ће корона бити један обичан грип, једна обична прехлада, какву сам ја имала срећу да преживим пре годину дана”, рекла је Грујичић.

Она је открила да је неко под њеним именом направио лажну страницу на Фејсбуку.

„Треба већ једном завршити са свим антивакциналним причама. Те приче су отишле толико далеко да су чак и мени направили лажну страницу на Фејсбуку, али сад то испитујемоП, истакла је др Грујичић.

Вакцине Спутњик В произведене на Инстутуту "Торлак" у Београду, данас су добиле дозволу за употребу од националног регулатора Агенције за лекове и медицинска средства, потврдио је за Тањуг министар у Влади Србије Ненад Поповић.

„То значи да ће вакцине Спутњик В „мејд ин Србија” од данас почети да се користе на вакциналним пунктовима широм Србије”, рекао је Поповић, који је и председник Медувладиног комитета за сарадњу са Русијом.

 


ГЗС/Новости




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


torlak vakcina sputnjik prva

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.297.604 посета
Тренутно на сајту: 417 посетилац(a)