Председник општине Лучани осећа се добро, из постеље поручује: „Пазите се моји Драгачевци, није наивно” 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Председник општине Лучани осећа се добро, из постеље поручује: „Пазите се моји Драгачевци, није наивно”
Trenutno na sajtu: 477       |       Podeli:
02.12.2020 | 0 коментар(а)



Председник општине Лучани Миливоје Доловић хитно је хоспитализован након што му је
Председник општине Лучани Миливоје Доловић у ковид болници у Панчеву, фото: РИНА

утврђено обострано запаљење плућа као последица корона вируса.

Због пребукираних болничких капацитета у Чачку прихватио је да легне у болничку постељу у Панчеву где је у току његово лечење.

„Све је кренуло са температуром, мислио сам да ће проћи али трећи дан сам ипак морао код лекара где је констатовано да имам запаљење плућа иако у први мах није изгледало тако озбиљно. Данас се добро осећам, али хоћу да поручим мојим земљацима да се чувају, јер је вирус подмукао и опасан. Јако бринем због тренутне епидомиолођке ситуације и одавде из болничке постеље могу да се помолим богу за све људе који су се нашли на удару опасног непријатеља и поручим да сам уз њих”, казао је Доловић за ГЗС.

Иначе, председник општине Лучани Миловоје Доловић се већ трећи дан налази у ковид болници у Панчеву јер је одбио да заузме једну од последњих постеља у чачанској болници.

Видевши да је ситуација са болничким капацитетима у овој здравственој установи била алармантна, Доловић је рекао лекарима „идем кући па шта буде, има тежих случајева којима је болничко лечење неопходније”. Међутим, како ни његова клиничка слика није била лака хоспитализација је била неопходна, па су Доловићу предочена слободна места у другим болницама, а он је пристао да оде на лечење тамо где је у том тренутку било највише слободних места.

 

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani milivoje dolovic kovid bolnica pancevo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.327.489 посета
Тренутно на сајту: 477 посетилац(a)