Велика златна медаља за Голд гондолу 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
Велика златна медаља за Голд гондолу
Trenutno na sajtu: 397       |       Podeli:
19.11.2022 | 0 коментар(а)



ЈП „Голд гондола Златибор добила је Велику златну медаљу за

најдужу панорамску гондолу на свету, на 53. Међународном сајму туризма у Новом Саду.

Врхунска признања, освојена на Новосадском сајму, деценијама уназад потврђују квалитет вреднован по националним и интернационалним стандардима.

„Част нам је и велико задовољство што смо добили ово признање, пре свега, јер оно долази од туристичких посленика. За сваку туристичку дестинацију је важно да се стално развија, унапређује и иновира и да садржајима подиже атрактивност. То се десило управо и са Голд гондолом. Дестинација јој је дала географску препознатљивост, гондола јој је узвратила кроз атрактивност, програме и различите садржаје дуж трасе, а све је резултирало великим бројем посетилаца. Награда све нас у гондоли инспирише, али и обавезује да постојећи квалитет услуге подигнемо на још виши ниво", каже Бојана Божанић, директорка ЈП „Голд гондола Златибор".

Регионални карактер, који је оцењивање квалитета на Новосадском сајму стекло од деветнаестог века до данас, захваљујући прегалаштву струке и науке, уврштава га у ред јединствених институција за оцењивање квалитета производа и услуга на простору југоисточне Европе.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.277.704 посета
Тренутно на сајту: 396 посетилац(a)