СНС: Обрадовић никад не греши, јер ништа и не ради 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
СНС: Обрадовић никад не греши, јер ништа и не ради
Trenutno na sajtu: 402       |       Podeli:
03.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Нико, заиста, не очекује да је Александар Танасковић у стању да разуме поруке градоначелника Чачка Милуна Тодоровића,

али се барем надамо да ће престати да свакодневно доказује колико је непросвећен и ограничен, наводи се у саопштењу Информативне службе Повереништва СНС у Чачку које преносимо у целости:

"Можда Тодоровић није успешан и надалеко “чувен” банкар као Танасковић, али смо сигурни да свој посао ради веома добро и одговорно. Истина, мало нас чуди како тако велики банкар са искуством не може да нађе посао, већ је као техничко лице запослен у Дверима. Дакле, Танасковић није разумео градоначелника, јер он није ни рекао да је Обрадовић за било шта крив. Да би био крив, морао би да победи на изборима и преузме одговорност, а како је то научна фантастика он збиља не може нигде ни да погреши, јер ништа и не ради.

Градоначелник је само указао на две ствари. Прво, истакао је на то да Обрадовић тражи његову оставку због лапсуса, а своју није поднео после пораза у родном селу и дебаклом у родном граду на председничким изборима. Треба додати, када смо већ код лапсуса, да је Обрадовић као наводно велики верник, недавно честитао грађанима и верницима Велики петак, дан Христовог распећа, најтужнији дан за све хришћане.

Свако добронамеран и реалан ће поздравити отварање иновационог старт ап центра и разумети да он служи као подршка младима да остану у Чачку. Злонамерни и жељни власти ће од тога правити помпу, пошто други програм немају.

Што се тиче приватизација у Србији, Танасковић је побркао лончиће, јер су приватизацију у Србији и Чачку после 2000. године спроводили ДС и ДСС и једни и други коалициони партнери Двери. О њима су Дверјани говорили да су криминалци и лопови, да треба испитати пљачкашке приватизације, а данас су у коалицији са њима. Због тога њихова реч у овом граду не вреди и не служи ничему. Што би рекао наш народ, пас лаје, ветар носи...


Информативна служба ГО СНС Чачак




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.494.692 посета
Тренутно на сајту: 401 посетилац(a)