Ђаци од данас на другом делу зимског распуста 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Ђаци од данас на другом делу зимског распуста
Trenutno na sajtu: 542       |       Podeli:
01.02.2018 | 0 коментар(а)



За ученике основних и средњих школа данас је почео други део зимског распуста, а у школске клупе вратиће се 12. фебруара.

Школским календаром је планирано да ученици имају зимски распуст из два дела, први део је био током новогодишњих и божићних празника од 3. до 8. јануара, док други део зимског распуста почиње данас и завршава се 11. фебруара.

Ученици ће по повратку у школу имати само три радна дана, да би због обележавања Сретења - Дана државности 15. и 16. фебрура имали кратак предах који ће када се споји са викендом трајати четири дана.

Пролећни распуст поциње 3. априла, а завршава се 9. априла. Школска година за мале матуранте завршава се 31. маја , а за ученике осталих разреда основне школе 14. јуна.

Матуранти гимназија школу завршавају 24. маја, а ученици трећег разреда трогодишњих и четвртог разреда ;етворогодиушњих стручних школа наставу завршавају 31. маја.
За дјаке осталих разреда гимназије и средњих стручних школа, друго полугодиште се завршава 21. јуна.

Извор: Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.223.660 посета
Тренутно на сајту: 543 посетилац(a)