Почела грађевинска сезона у општини Горњи Милановац 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Почела грађевинска сезона у општини Горњи Милановац
Trenutno na sajtu: 419       |       Podeli:
21.05.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Грађевинска сезона на територији општине Горњи Милановац је отворена

и Јавно предузеће за изградњу општине почело је са радовима. Радови се тренутно изводе на две локације, и то у Горњој Црнући и у Брђанима.

У Горњој Црнући 930 метара пута насуто је каменим агрегатом. У Брђанима се врши чишћење канала поред локалног пута од уласка у Брђане до моста.

Према речима председника Месне заједнице Брђани, Драга Савића, коначно се после неколико година посветила пажња чишћењу канала и проширења пута.

„Овај наш пут је прилично узак, а банкине су приликом радова на изградњи ауто пута обрушене. Решили смо да то питање решимо, како бисмо овај пут учинили безбедним. Имамо неке пропусте који треба да се прошире, да не би људи стајали у једном реду док прође овај из другог смера. Поред овога, овим радовима средићемо и пут за гробље“, казао је Савић.

Он је за ову годину најавио и асфалтирање, односно реконструкцију пута на Старом мосту преко Деспотовице, као и радове на улазу у Основну школу.

Председник Месне заједнице Брђани похвалио је запослене у Јавном предузећу за изградњу општине, изјавивши да је сарадња са њима изврсна.
„Они су се максимално ангажовали, радници који изводе радове су беспрекорни“, додао је Драго Савић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.354.904 посета
Тренутно на сајту: 420 посетилац(a)