СНС Чајетина: Стаматовићев савез са Ђиласом је тајкунско - издајнички 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
СНС Чајетина: Стаматовићев савез са Ђиласом је тајкунско - издајнички
Trenutno na sajtu: 387       |       Podeli:
15.07.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина - Постоји једно правило које најбоље знамо ми Чајетинци и Златиборци а то је да чим Милан Стаматовић

јаче увреди државно руководство и почне да бистри високу политику,‭ ‬значи да у Чајетини и на Златибору спрема крупнију крађу‭”, написано је у Саопштењу Повереништва СНС Чајетина.

Повереници СНС из Чајетине истичу да се Стаматовић очигледно не сећа да је припадао свим политичким опцијама за време чијих мандата је, како тврде, опљачкана Србија и ‬једнострано проглашена независност на територији јужне српске покрајине Косова и Метохије.

У саопштењу се даље наводи:

“Ево и појашњења златног Стаматовићевог правила‭ ‬-‭ ‬увредим па крадем‭!

Док вређа и бистри високу политику,‭ ‬ових дана покушава поново да направи одборничку већину за две криминалне одлуке.‭ ‬На претходној скупштини већина одборника је одбила да учествује у тој криминалној намери.

Опет се планира оштетити буџет преко таксе за комунално опремање‭!

Покушава се омогућити фирми која треба да уплати новац у буџет,‭ ‬да ту обавезу компензује неким асфалтирањем где ће најгоре проћи буџет са неких‭ ‬100‭ ‬хиљада евра мањка а Стаматовићевој екипи вишка у џепу.

Убеђује и прети одборницима и за још једну одлуку где планира изузимање једне парцеле из прве Зоне‭ ( ‬у којој је најскупље градити‭) ‬и њено пребацивање у другу зону јер баш ту мора његов сарадник да гради па рачунају да је штета да скупље плаћа општини кад‭ ‬могу све да поделе међу собом.

Чланови Српске напредне странке у Чајетини који указују на незаконите радње изложени су најгорим претњама и уценама од стране Стаматовићевих полтрона и свакодневно имамо по неки случај увреда и претњи.‭

Пре два дана Милан Стаматовић је видно еуфоричан са Драганом Ђиласом на Златибору договарао будући опозициони савез.‭

Можда му је Ђилас пренео утиске како је његовом колеги из будућег опозиционог савеза,‭ ‬Небојши Зеленовићу,‭ ‬послушнику Душана Петровића било у Пећи у гостима код председника општине док су пријатељски ћаскали испод заставе непризнате и самопрокламоване државе Косово.‭ ‬Можда је била у питању донаторска вечера за будући опозициони савез.‭

Нису они гадљиви на евре одакле год да долазе.

Поносан је Милан Стаматовић на‭ ‬тај тајкунско-издајнички пљачкашки савез‭”, истакнуто је у Сапштењу СНС Чајетина.

Повереништво СНС Чајетина




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.915.680 посета
Тренутно на сајту: 387 посетилац(a)