Обрадовић: Режим је од мене направио насилника 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Обрадовић: Режим је од мене направио насилника
Trenutno na sajtu: 354       |       Podeli:
10.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Никада нисам био насилан нити у сукобу са законом, али режимски медији од мене су направили силеџију,

разбојника и насилника и није то мени проблем да објасним грађанима Чачка, јер они то добро знају. Међутим, како то објаснити грађанима Србије који ће можда да поверују медијима који су под асполутном контролом режима, казао је Бошко Обрадовић на данашњој конференцији за медије.

„Ипак нешто морам да признам. Тачно је да сам прек када су у питању преваре, корупција, лажи и насиље и то једноставно не подносим. Онај ко је спреман да игнорише вољу пет милиона грађана, је изузетно нервозан а знам да је то врло опасно по грађане Србије. Ја сам одавно таргетиран, а сви ми лидери опозиције доживљавамо нападе које је претрпео и Оливер Ивановић, а знамо како је завршио”, казао је Бошко Обрадовић у свом обраћању новинарима.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dveri opozicija sns

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.359.989 посета
Тренутно на сајту: 352 посетилац(a)