Чоколадно царство Марије Рајичић 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Чоколадно царство Марије Рајичић
Trenutno na sajtu: 432       |       Podeli:
05.01.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Новогодашњи празници незамисливи су без богате српске трпезе и слатких ђаконија.



Чоколадне пралине идеално су празнично послужење, ситније од свих колача, а укусније од свих торти. Своје умеће у изради ових посебних чокоалдних бомбона представиће нам Чачанка Марија Рајичић.

 

Ни мањег ни слађег послужења, чоколадне пралине идеалне су празничне, свечане прилике. Вештом руком Марија је свој хоби преточила у право задовољство, а основни састојак њених пралина јесте љубав.

 

Вешта домаћица Марија Рајичић, Фото: ГЗС

„Баш тако, љубав се родила на први чоколадни поглед и с авеликим задовољстом правим пралинице за укућане и своје најближе. Ништа ми не пада тешко, напротив, све радим срцем и све сама правим. Ништа лепше него када донесем чоколадну радост људима које волим”, прича кроз осмех ова необична и вешта домаћица.
У изради чокоалдних пралина, Марија се не води рецептима, већ ове салтке специалитете прави срцем, по својој жељи и мери.
И за само пола сата добијамо неодољиву посластицу, коју и ви лако мопжете направити код куће.И немојте штедети, празници и постоје за слатке ужитке и још слађе снове.

Прилог емитован у емисији Пулс Србије, Тв Курир:

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Cokoaldne praline marija novogodisni praznici trpeza

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.865.093 посета
Тренутно на сајту: 433 посетилац(a)