У Тополи повећан број заражених вирусом корона, за викенд потврђен 41 позитиван случај 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
У Тополи повећан број заражених вирусом корона, за викенд потврђен 41 позитиван случај
Trenutno na sajtu: 1056       |       Podeli:
03.03.2021 | 0 коментар(а)



Топола – Према подацима из Института за јавно здравље Крагујевац у суботу је у Тополи потврђено 24 позитивна случаја на вирус Ковид 19,

док је у недељу забележено још 17 новопозитивних.  Према речима надлежних из Дома здравља „Свети Ђорђе“ у Тополи у последњих десетак дана бележе се двоцифрени бројеви позитивних случајева, па је тако у прошлу среду Топола имала 30 оболелих у једном дану што је највише заражених на дневном нивоу од почетка епидемије.

У ковид амбуланти у Тополи од 20. фебруара, повећан је број прегледа и креће се до 140 дневно.

Према последњим подацима из Института у Крагујевцу у Тополи је до сада потврђено 1352 позитивних случајева, а у кућној изолацији налази се 181 особа.

Вакцинација и ревакцинација се уредно спроводе у овој општини па је тако до сада вакцинисано преко 3.300 грађана. Од тог броја обе дозе Синофарм вакцине је примило 2.173 грађана а једну дозу 890. По једну дозу Фајзер вакцине примило је 84 лица а вакцину АстраЗенека 160.

ГЗС/ ТопПрес

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Korona topola oboleli

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.006.197 посета
Тренутно на сајту: 1057 посетилац(a)