Бициклистичке и пешачке стазе ускоро на Тометином пољу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Бициклистичке и пешачке стазе ускоро на Тометином пољу
Trenutno na sajtu: 459       |       Podeli:
15.11.2018 | 0 коментар(а)



Пожега - У оквиру пројекта Туристичке организације регије Западна Србија, Туристичка организација

Пожега добила је средства за уређење пешачких и бициклистичких стаза у Тометином Пољу, преноси Радио Пожега.

“Циљ је да стазе повежу битне тачке на терену, видиковце, пределе изузетних одлика и да као такви буду представљени домаћинствима која се баве сеоским туризмом управо на овом подручју”, казала је директорка ТО Пожега Данијела Милосављевић.

Она је истакла да је у првој фази реализације овог пројекта постављено одмориште, где ће туристи моћи да уживају у погледу на прелепе пејзаже Тометиног поља, Маљена, Овчара и Каблара.

“У току је маркирање и уређење бициклистичких и пешачких стаза. Ускоро ће на сајту ТО Пожега бити постављене и информација о бициклистичким мапама, које ће бити доступне за андроид / иос паметне телефоне. На овај начин приближиће се Тометино Поље туристима који се одлуче за боравак у нашем крају, али и Пожежанима са намером да ово село буде једно од омиљених излетишта у наредном периоду”, казала је Милосављевић.

Према њеним речима све то допринеће даљем развоју сеоског туризма јер ће домаћини у оквиру своје понуде моћи да додају и ту активност како би боравак туриста био испуњенији.

Према њеним речима Туристичка организација Пожега, за последњу седмицу ове године, планира нову манифестацију под називом Новогодишњи базар. Поред изложбеног дела очекује се богат забавни програм са пуно садржаја намењеног првенствено деци.

 

 

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pozega tometino polje staze pesaci biciklizam

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.420.447 посета
Тренутно на сајту: 460 посетилац(a)