СНС: Отворено писмо, затвара уста

11.07.2017 13:11 | 0 коментар(а)

Чачак - Када неком необавештеном и неутралном читаоцу до руку дођу срцепарајућа отворена писма Бошка Обрадовића, упућена градоначелнику Милуну Тодоровићу,

тај би лако могао да стекне утисак како мајка Тереза пише неком тврдокорном и бездушном сецикеси и позива га да се преобрати, како би му Бог све опростио и примио га на рајска врата, саопштено је данас из Градског одбора Српске напредне странке (СНС).

У саопштењу чачанских напредњака се наводи:

На жалост, или на срећу у животу то није тако, а оно што су сви видели и доживели од како су Двери постале политичка организација говори сасвим супротно.

О количини лажи које одборници, посланици и активисти Двери износе за говорницама и у страначким саопштењима, излишно је говорити. Свако ко иоле прати политичка збивања у Чачку и Србији свестан је да је основна стратегија дверјана замена теза и продаја магле. Они су најчаснији, најбољи, најпоштенији, а сви остали ружни, прљави и зли. Чак и ноовсрбијанци, са којима су до скора “очи вадили”, а сада поново дувају у исту тикву, као некада.

Док су се радовали и ликовали над наводним поделама у СНС и навијали да дође до раскола међу напредњацима, заборавили су да мало погледају у своје двориште. О стању у порету Двери и поштењу Бошка Обрадовића, који за разлику од већине грађана у Србији и свијих чланова живи на прилично високој нози, можете прочитати на следећем линку http://www.intermagazin.rs/raskol-u-dverima/. То нису причали и писали напредњаци, већ Бошкови пријатељи и саборци, које ће вероватно врло брзо искључити из свог покрета, у маниру великог вође.

Како су мирни и питоми у покрету Двери, и каквим “демократским” средствима прибегавају у политичкој борби, најбоље смо се могли уверитит ми, Чачани, у протеклих пет, шест година, током којих се скупштинска говорница користила за све, сем за изношење конкретних идеја и програма, које би допринеле бољем животу наших суграђана. Њихове дискусије су се углавном базирале на омаловажавању и “пљувању” политичких неистомишљеника, без поштовања легалних институција и вољом народа изабраних функционера. Да им ни насиље није страно, показао је Бошко Обрадовић након избора 2016. године, када се крајње примитивно и простачки, што не приличи професору књижевности, арлаукао са балкона изнад просторије где је заседала Републичка изборна комисија, а потом и физички насрнуо на једну припадницу РИК-а. Ваљда му је било лакше да удари на даму, него на неког мушкарца. Следећи његов пример председник Одборничке групе Двери Александар Танасковић је хрпом папира гађао и погодио у главу председника Скупштине града Чачка Игора Трифуновића и, уместо да стане иза свог поступка и извини се ако сматра да је погрешио, он се правда тиме како је само на сто спустио амандмане на текст Пословника о раду. То што је цео догађај јавно виђен и забележен оком камере, ником ништа.

Што се тиче Обрадовићеве тренутно актуелне теме завршених факултета појединих директора јавних предузећа и установа, он би о томе требало најмање да прича, посебно због чињенице што су пред законом све оне једнаке. Уколико тражи да своје дипломе, које ни од кога нису скриване и доступне су свим заинтересованима, појединци покажу, прво би требало да приупита своје функционере и одборнике које су школе они завршили. Нека се “изују” његови “фабусовци”, “унионисти” и слични. Нека се иза звања предузетник и професора без одржаног часа не крију они који поприлично причају, а врло мало знају.

Када је реч о захтеву за одржаање ванредних локалних избора, Обрадовић треба да зна да су се многи на ту тему у прошлости “опекли”, као и то да политика није пијаца, па да идемо на изборе када год се то коме ћефне.

Информативна служба ГО СНС Чачак

Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!