Волонтерима Црвеног крста Ужице бесплатно коришћење Градског базена 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Волонтерима Црвеног крста Ужице бесплатно коришћење Градског базена
Trenutno na sajtu: 520       |       Podeli:
09.06.2021 | 0 коментар(а)



Ужице - Одлуком Градског већа волонтерима Црвеног крста омогућено је бесплатно коришћење

Градског базена у Ужицу у трајању од 30 дана, наводи се на сајту града Ужица. То је по речима Ивана Станисављевића члана Градског већа још један од начина да им се град одужи за несебично залагање и труд од почетка пандемије вируса ковид 19.

“Волонтери Црвеног крста Ужице најпре су несебично притекли у помоћ током ванредног стања, а огроман допринос дају и сада у процесу имунизације становништа. Можемо бити поносни на све њих и сигурни смо да ће и у наредним годинама бити на располагању суграђанима. И ова одлука практично је наставак активности којима желимо да се на неки начин одужимо онима који су били на првој линији борбе са ковидом 19”, каже Станисављевић уз подсећање да је за здравствене раднике Град обезбедио седмодневни одмор на Златибору.

У име 250 активних волонтера Црвеног крста Ужице, а нарочито њих 91 који су ангажовани од почетка пандемије захвалио се Драгомир Ћитић секретар Црвеног крста Ужице.

“Надамо се да се враћамо у мирнодопски део како би могли да функционишемо и да радимо, као и да вршимо едукацију младих што је и циљ Црвеног крста. Такође, циљ Црвеног крста је да створимо младе људе који ће пре свега да буду добри људи и на услузи свом граду”.

Како истиче Бранко Богићевић директор ЈП ” Велики парк”, ова установа се са задовољством одазвала акцији коју је покренуо Град за волонтере Црвеног крста.

“У договору са њима, за волонтере су резервисани одређени термини, и то понедељком, средом и петком од 9 до 12 часова и то су термини одређени због почетка летње сезоне и очекиваних гужви. Позивамо волонтере да дођу у што већем броју и искористе ову могућност”.

Званично летња сезона на Градском базену је почела 1. јуна, отворена је тераса, а на снази је летњи ценовник, где су заступљене породичне, полудневне, дневне карте, а најпопуларнија тренутно је тромесечна карта чија је цена 5000 динара за целу сезону. У складу са уредбом Владе Републике Србије поштују се и примењују све епидемијске мере.


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice bazen crveni krst volonteri

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.931.934 посета
Тренутно на сајту: 521 посетилац(a)