Војводина немоћна у Лучанима 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Војводина немоћна у Лучанима
Trenutno na sajtu: 386       |       Podeli:
25.04.2019 | 0 коментар(а)



Лучани - Ношени великим мотивом и жељом за победом која би им омогућила реалну шансу

за пласман у квалификације за Лигу Европе, фудбалери Младости су данас на свом терену били убедљиво надмоћнији над екипом Војводине забележивши победу од 3 : 1.

Тренер ФК "Војводина" Радован Кривокапић честитао је домаћинима на победи и истакао да су фудбалери из његовог тима данас играли против много јачег противника који је и значајно искуснији од њих.

"Они су сада у борби за Европу и то у тренутку када то највише заслужују, имају заиста добру екипу и то се видело данас на терену. Ми смо дали све од себе, и као што сам рекао после нашег дебаклау Крушевцу, имали смо другачији приступ овој утакмици, али је квалитет Младости дошао до изражаја", казао је Кривокапић.

Он је рекао да је поносан на чињеницу да је данас доста играча из подмлатка добило шансу на овом мечу.

"Као што сам раније рекао, све више ћемо пружати шансу младим играчима", закључио је тренер Војводине Кривокапић.

Помоћни тренер ФК "Младост" Горан Станић је нагласио да они већ трећу утакмицу у овом плеј офу играју у високом ритму и да су играчи данас дали свој максимум.

"Имали смо мало опуштања после 3 : 0 када смо дозволили да играчи Војводине направе две, три ситуације, али и из наших контри имали смо преко Бојовића и Бојића две стопостотне шансе, где је ртезултат могао бити убедљивији", рекао је Станић.

Он је честитао играчима Војводине на фер и коректној игри, и најавио да фудбалери Младости морају остати у оваквом ритму јер их очекују две тешке утакмице против Партизана и Црвене звезде.

"На овим утакмицама морамо дати максимум и покушати да изборимо повољан резултат ако мислимо да играмо у Европи. Имаћемо малу паузу око Ускрса а онда се враћамо у устаљени ритам тренинга", рекао је помоћни тренер ФК "Младост" Горан Станић.

Стрелци на данашњој утакмици били су Пејовић (оба из пенала) у 30. и 48. и Радивојевић у 57. за Младост, а Матић (из пенала) у 75. минуту за Војводину.


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


LUCANI FUDBAL MLADOST VOVODINA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.344.889 посета
Тренутно на сајту: 386 посетилац(a)