Пети меморијални турнир у знак сећања на убијеног Александра Јаћимовића 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Пети меморијални турнир у знак сећања на убијеног Александра Јаћимовића
Trenutno na sajtu: 1291       |       Podeli:
19.06.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - У организацији ФК Чачак 94 и Спортског центра Младост, а уз свесрдну помоћ и подршку породице Јаћимовић,
Пети меморијални турнир у знак сећања на убијеног Александра Јаћимовића, Фото: ГЗС

у суботу 20.јуна ће се одржати пети меморијални турнир "Александар Јаћимовић" . Овај турнир се традиционално одржава већ пету годину на фудбалском терену СЦ Младост у знак сећања на трагично преминулог нашег суграђанина Александра Јаћимовића. Занемео је Чачак, али и цела Србија тог злокобног 23.априла 2016.године када је тренутак младалачке непромишљености угасио један млади живот на Градском тргу.
" Најмање што можемо да учинимо да би сачували сећање на нашег некадашњег играча који је млад изгубио живот је организација овог меморијала. Александар је по свему био момак за пример и још увек не можемо да верујемо да га нема и да је један тренутак непромишљености имао такве последице. Уједно желимо да пошаљемо поруку да се такве ствари више никада не понове. Захваљујем се клубовима који су се одазвали нашем позиву и узели учешће на турниру", рекао је директор ФК Чачак 94 Бобан Јечменић.
На петом меморијалном турниру Александар Јаћимовић учествоваће пионири Црвене звезде, Синђелића, БАК-а из Беле Цркве, Аполона из Краљева, Борца и домаћина Чачка 94. Свечано отварање турнира је у 11 часова, а финална утакмица је планирана за 15,30.
У предигри турнира од 8:30 играће цицибани Борца, Слободе, Металца и Чачка 94. Планирано је да након отварања турнира представници свих учесника обиђу спомен плочу Александра Јаћимовића на Градском тргу и положе цвеће на месту овог трагичног догађаја.

 




ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


aleksandar jacimovic memorijalni turnir

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.978.635 посета
Тренутно на сајту: 1292 посетилац(a)