Тодоровић: Чачак један од 12 градова у који НИС улаже у еколошке пројекте 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Тодоровић: Чачак један од 12 градова у који НИС улаже у еколошке пројекте
Trenutno na sajtu: 362       |       Podeli:
11.06.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - У циљу наставка да позитивно утиче на екологију НИС улаже у еколошке пројекте НИС

у износу од 107. 5 милиона динара. Један од 12 локалних самоуправа је и град Чачак.
„Потписали уговор са Нафтном индустрије Србије, настављамо тај континуитет, ове године осам милиона динара кроз пројекте финансирања за област екологије, расписаћемо конкурс, а онда ће комисија у чијем саставу ће бити и предстваници НИС-а и града Чачка , определити најбољим учесницима и брзо ће се ући у реализацију”, изјавио је Милун Тодоровић, градоначелник Чачка.

Он је нагласио да је огроман новац добијен у последњих седам, осам година, велика захвалност на друштвеној бризи, на свему ономе што чине за околину, највише за младе.

„Имали смо прошле године, око девет, односно десет учионица информатичких центара у нашим школама, ове године екологија, пре три године терени на отвореном, увек су неки нови садржаји. Оно што је важно да они воде рачуна о локалној заједници и да је Чачак један од 12 градова и општина који је добио то право . Трудимо се да новац оде тамо где је заиста најпотребнији. Сваке године су нови правци улагања НИС-а и града Чачка, али они препознају потребу локалне самоуправе у зависности на ком делу територије Републике Србије се налази, опредељују средства по захтевима и молбама локалних самоупарава”, закључио је Тодоровић.


ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


NIS ekoloski projekti MILOS TODOROVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.911.342 посета
Тренутно на сајту: 362 посетилац(a)