Пољопривредни сајам у Новом Саду посетило 100 нововарошких домаћина 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Пољопривредни сајам у Новом Саду посетило 100 нововарошких домаћина
Trenutno na sajtu: 439       |       Podeli:
15.05.2019 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Овогодишњи 86. Сајам пољопривреде у Новом Саду, који је традиционално

окупио све значајне актере агробизниса и представнике привредних грана ослоњених на пољопривреду, у среду 15. маја посетило је 100 домаћина из Нове Вароши, заједно са председником општине Радосавом Васиљевићем.

Пољопривредни произвођаћи, имали су прилику да обиђу штандове и да се упознају са најновијим трендовима и иновацијама у механизацији.

Одлазак нововарошких домаћина на новосадски сајам финансирала је локална самоуправа, која већ година уназад води своје пољопривреднике на једну од највећих и најзначајнијих смотри аграра у централној и југоисточној Европи.

Један од најатрактивнијих сегмената Пољопривредног сајма престављала је изложба пољопривредне механизације која је ове године била знатно већа у односу на претходне и простирала се на око 35.000 метара квадратних.

Иначе, на сајму је уз подршку Републичког Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде организована и највећа Национална изложба стоке на Балкану. Пољопривредници из Нове Вароши могли су да виде више од 1.600 животња, а први пут ове године, на Изложби генетског потенцијала представљене су и аутохтоне расе у Србији.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


poljoprivrednici nova varos sajam poseta novi sad

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.496.694 посета
Тренутно на сајту: 440 посетилац(a)