ГГ “Један тим”: Имамо најбољу листу кандидата 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
ГГ “Један тим”: Имамо најбољу листу кандидата
Trenutno na sajtu: 814       |       Podeli:
26.11.2018 | 0 коментар(а)



Лучани - Изборна комисија општине Лучани прихватила је листу одборника Групе грађана
ГГ "Један тим", фото: Агенција РИНА

„Један тим“ која ће се на изборима наћи под редним бројем 7.

Из ове групе грађана тврде да су поднели најбољу листу кандидата, која укључује кандидате из целе општине, образоване и остварене људе.

“Листа садржи 30 кандидата, претежно млађих, самосвесних људи који желе да својим ангажовањем конкретно унапреде живот и функционисање средине у којој живе. Иако смо имали комплетну листу од 35 кандидата још пре две недеље, због разних притисака и „пријатељских“ убеђивања пет кандидата се повукло, и та места су намерно остала упражњена”, наводи се у саопштењу за јавност.

Они истичу да им је циљ да добрим резултатом на предстојећим изборима добију могућност преузимања одговорности у решавању проблема општине и становништва, и покажу да постоји неко другачији у односу на све досадашње владајуће гарнитуре, које су ову општину довеле до „одумирања“.

“Трудићемо се да у кампањи бирачима непосредно представимо наш програм и да нас још боље упознају, иако су наши ставови и борба коју смо водили у претходне четири године кроз скупштинске клупе добро познати. Били смо жестоки критичари свему лошем што нам је претходна власт обилато давала”, тврде из ГГ “Један тим”.

Жеља им је да бираче увере да постоји и трећа опција неких нових људи који су ту, поред њих у комшилуку, и које сви знају, а нису имали прилике да одлучују о општини.

“Подизање свести наших грађана да су струја, асфалтиран пут и текућа вода цивилизацијске тековине и да нико у 21. веку не треба да сматра да је то луксуз или нешто што само неки министар, који дође пред изборе може да им подари. Наша парола је „асфалт уместо шута!“, као симбол да ми овде живимо и радимо сваки дан у години, а не само у току предизборне кампање, и да нас неће однети ни отерати прва киша која падне”.

Из ГГ “Један тим поручују да ће се борити искреношћу и стручношћу (више од половине кандидата је високо образовано) за системско решавање горућих проблема општине а не само пред изборе.

Они су у свом саопштењу за јавност позвали све бираче у општини Лучани да 16. децембра, заокруже број 7 и својим гласом, подрже Групу грађана „Један тим“, како би заједно радили на подизању квалитета живота локалне заједнице.

 

 

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani izbori gg jedan tim lista

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.057.593 посета
Тренутно на сајту: 814 посетилац(a)