Отворен “Royal Residence”: Луксуз и позирање на црвеном тепиху (ФОТО) 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Отворен “Royal Residence”: Луксуз и позирање на црвеном тепиху (ФОТО)
Trenutno na sajtu: 590       |       Podeli:
12.07.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Уколико бисте желели да направите прославу, до јуче сте морали дуго бити на листи чекања



 јер сале су биле резервисане месецима унапред. Међутим, у Чачку је синоћ на кружном путу код Словаса, отворен ексклузивни хотел са четири звездице “Royal Residence” и тако олакшао муке бројних младенаца.

Фото: Д. Шарчевић

 

“Са својим капацитетима и садржајима представља искорак кад је угоститељство у нашем граду у питању. Хотел има 22 собе и оно што је најважније салу са око 1000 седећих места, што је јединствена понуда у овом делу Србије. Постоји могућност да се сала подели на две мање (300 и 500), уколико ипак желите интимнију прославу”, рекао је директор хотела Милан Поповић.



Луксузно опремљен ентеријер, феноменална храна и љубазно особље су оно што ће вас дочекати уколико се одлучите да своје битне датуме одлучите провести у хотелу “Royal Residence”.

“Потрудићемо се да овај хотел постане најбољи у граду, али и у овом делу Србије. Поред свечане сале и соба, свим посетиоцима је на располагању ресторан, дечије игралиште и СПА центар за уживање. Уложено је дупло више финансијских средстава него што је планирано да би на крају добили овакав резултат и поносни смо како ово све данас изгледа”, изјавио је Поповић.

Због луксузног уређења многи би помислили да је овај хотел место за оне са дубљим џепом, али почетне цене су то демантовале.



“Цена столице се креће од 15 до 20 евра у завсности шта гости желе”, наглашава Поповић.

Идеја о изградњи овог хотела потекла је пре две године и иако је била грађевински захтевна врло брзо је спроведена у дело. Отварање је било планирано за 20. јул, али већ заказана свадба убразала је радове.


“Поносан сам што смо успели овакав хотел да изградимо у Чачку. Није било лако, али захвалан сам свим радницима и извођачима радова који су дали све од себе. Такође, захвалан сам и свим младенцима који су препознали наш ентузијазам, имали поверење у нас и заказали своје свадбе иако су радови још увек били у току. Надам се да смо оправдали очекивања и да ће овде провести своје дивне и незаборавне тренутке”, изјавио је нa отварању хотела “Royal Residence” један од сувласника Милан Даниловић.


Да је отварање луксузног хотела битан догађај у Чачку потврдиле су и бројне званице. Није изостало ни позирање на црвеном тепиху, а музички гости били су Матрикс бенд и популрана певачивца Тања Савић који су атмосферу довели до усијања.

Глас западне Србије

Фото: Гане Тодоровић

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


otvaranje hotel cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.317.756 посета
Тренутно на сајту: 591 посетилац(a)