Врх СПС-а одлучио: Јовица Царевић је председник Општинског одбора 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Врх СПС-а одлучио: Јовица Царевић је председник Општинског одбора
Trenutno na sajtu: 350       |       Podeli:
18.09.2017 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Врх Социјалистичке партије Србије (СПС), донео је одлуку да Јовица Царевић и даље обавља дужност

председника Општинског одбора СПС-а у Горњем Милановцу, као и да преузме печат који је нелегитимно узет и настави са редовним активностима.

"Избори у ОО СПС неће биће док руководство странке не донесе такву одлуку", наводи се у одлуци након седнице која је одржана 13. септембра.

Истовремено наложено је да сви заједнички раде на јединству и афирмацији СПС-а у Горњем Милановцу.

Једногласно је подржана коалиција са Српском напредном странком на општинском нивоу уз захтев да коалиција сваким даном све више јача.

Састанку у Београду су присуствовали потпредседник Главног одбора СПС Жарко Обрадовић, председник Извршног одбора (ИО) Главног одбора (ГО) Ђорђе Чабаркапа, члан председништва ГО и координатор Моравичког округа Снежана Бошковић Богосављевић, председник Окружног одбора Моравичког округа и ГО Вељко Неговановић, председник ОО и члан ОО странке у Горњем Милановцу Јовица Царевић, секретар ИО ОО СПС Мирослав Миловановић, председник Скупштине и члан ИО ОО и председник Социјалистичке омладине Лазар Николић, члан Општинског већа и члан ИО ОО Милојко Живановић, директор музеја и потпредседник ОО Александар Марушић, заменик директора ЈКП и члан ИО ОО Лазар Мирјанић, потпредседник ОО Рајко Нешковић и помоћник председника општине задужен за привреду Александар Видојевић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.912.368 посета
Тренутно на сајту: 350 посетилац(a)