На Златару одржан хуманитарни концерт за лечење Славице Павловић 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
На Златару одржан хуманитарни концерт за лечење Славице Павловић
Trenutno na sajtu: 433       |       Podeli:
18.05.2022 | 0 коментар(а)



Нова Варош/Лозница - Да су Нововарошани хумани људи доказују бројне хуманитарне акције,

којима се грађани ове мале варошице увек радо одазивају.

У ресторану „Добар поглед” одржан је се хуманитарни концерт где је се окупио велики број музичара из Нове Вароши, Прибоја, Пријепоља, као и из Републике Српске који су веома популарни у овом делу западне Србије, како би помогли у прикупљању новца за лечење Славице Павловић из Лознице, иначе сестре нововарошког свештеника Милована Андрића.

Сва прикупљена средства од музике, хране и пића биће уплаћена за лечење ове средовечне жене. Како би на неки начин помогао при лечењу својој сестри, свештеник Милован Андрић реализовао је своју идеју уз помоћ музичара као и особља ресторана у којем је концерт и одржан.

„Уз подршку мојих пријатеља музичара решили смо да на овај начин помогнемо лечењу моје сестре која се већ месецима бори против опаке болести. Иако она није местанка Нове Вароши, грађани су подржали ову акцију као и певачи, које нисам до сада познавао. Синоћ се окупио велики број хуманих људи који су својим присуством концерту помогли да моја сестра ускоро крене на лечење у Турску”, рекао је свештеник Милован Андрић.

Реализатори хуманитарног концерта данима су позивали све љубитеље дружења и народне музике како би се окупили и помогли ову хуманитарну акцију.

Сви који желе да помогну Славици да дође на корак до здравља могу то учинити тако што ће послати СМС поруку 1268 на 3030, или уплатом на динарски рачун 160-600000-1381682-07.

ГЗС/Боривоје Илић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


humanitarni koncert slavica pavlovic zlatar nova varos

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.287.053 посета
Тренутно на сајту: 434 посетилац(a)