Поново ради СМС наплата паркингa у Чачку 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni             

 
Поново ради СМС наплата паркингa у Чачку
Trenutno na sajtu: 695       |       Podeli:
22.05.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Након три месеца и десет дана, од сутра ће поново прорадити СМС наплата паркинга у Чачку.
Возачи ће коначно моћи да одахну, фото: РИНА

“Паркинг сервис постигао је тројни уговор између оператера, паркинг сервиса и провајдера. Мреже ВИП и Теленор ће сутра пустити свој систем у функцију, а очекујемо да ће МТС то учинити до краја недеље”, изјавио Зоран Благојевић директор ЈКП “Паркинг сервис”.

Он каже да ће суграђани и даље моћи да купе паркинг карте, али мала је могућност да ће након 100 дана отежаног паркирања по том систему неком то пасти на памет. Паркирање на овај начин у буџету овог јавног предузећа проузрооковало је и материјалну штету.

“Месечно смо имали око пола милиона мање прихода. Међутим, за ова три месеца нисмо наплатили ниједну посебну дневну карту, нити смо је написали јер смо гледали да изађемо у сусрет нашим корисницима. Али, и поред тога наше предузеће ради са добитком”, наглашава Благојевић и објашњава због чега је заправо дошло до проблема.

“Кад смо смањили радно време треће зоне са 22 на 16 часова, грађани који би послали поруку на пример у 17 сати нису добијали повратну информацију, већ би им се ујутру аутоматски наплаћивало, а да услугу уопште нису искористили. Имали смо велике проблеме јер смо морали да прихватамо бројне рекламације грађана. Тражили смо од нашег провајдера да се то исправи, али он то није могао. Тражили смо да провајдер има своје програмере који брину о систему воде рачуна 24 сата, али то нисмо добили иако смо на то имали право”, рекао је Благојевић.

 

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak parkink sms naplata

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.392.190 посета
Тренутно на сајту: 696 посетилац(a)