Фестивал Дани Данила Лазовића крајем октобра у Прибоју 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Фестивал Дани Данила Лазовића крајем октобра у Прибоју
Trenutno na sajtu: 722       |       Podeli:
17.10.2020 | 0 коментар(а)



Прибој – Осми фестивал Дани Данила Лазовића одржаће се у Прибоју 29. и 30. октобра,

уколико не дође до погоршања епидемиолошке ситуације. Ове године, због епидемије корона вируса, организатори Дом културе Пиво Караматијевић и Завичајни музеј у Прибоју заједно са директором фестивала Микицом Дамјановићем одлучили су да фестивал буде ревијалног карактера, дакле без такмичарске вечери.

29. октобра публика це бити у прилици да погледа представу ‘’Неиспричано’’ у којој главну улогу игра Сандра Бугарски, гледаоцима позната као Панчета из серије ‘’Игра судбине’’, а 30. октобра ће бити одржано ревијално вече на коме ће многи познати глумци говорити поезију Данилу у част.

Фестивал Дани Данила Лазовића организују Завичајни музеј и Дом културе у Прибоју под покровитељством општине Прибој, а ове године фестивал је подржало и Министарство културе и информисања.

ГЗС/ ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj dani danila lazovica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.083.060 посета
Тренутно на сајту: 721 посетилац(a)