У Тополи ухапшена жена због производње марихуане и продаје малолетницима 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
У Тополи ухапшена жена због производње марихуане и продаје малолетницима
Trenutno na sajtu: 437       |       Podeli:
16.03.2019 | 0 коментар(а)



Топола - Припадници Министарства унутрашњих послова у Тополи ухапсили су Ј. С. (1982) са подручја ове општине, због постојања основа

сумње да је извршила кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је приликом претреса породичне куће и других просторија осумњичене, пронашла око 34 грама марихуане и 846 семенки индијске конопље, спакованих у кесице  и припремљених за даљу продају, каже се у саопштењу МУП.

Сумња се да је она у претходном периоду на породичном имању узгајала индијску конопљу од које је производила марихуану, коју је продавала петнаестогодишњем дечаку и девојчици.

Петнаестогодишњаци се сумњиче да су ову марихуану препродавали уживаоцима на подручју Тополе.

Ј. С. је, по налогу тужиоца, одеђено задржавање до 48 сати и она ће, уз кривичну пријаву, бити приведена Вишем јавном тужилаштву у Крагујевцу, наводи се у саопштењу достављеном медијима.

Против петнаестогодишњака биће поднета кривична пријава надлежном тужилаштву, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је такође код тридесетседмогодишњег брата Ј. С. пронашла 17 комада пиштољске муниције, па ће против њега бити поднета кривична пријава, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, наводи се у саопштењу МУП.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


hapsenje marihuana

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.847.767 посета
Тренутно на сајту: 437 посетилац(a)