ПОЖЕГА – САСЛУШАЊА ЗБОГ ФАЛСИФИКОВАЊА ИСПРАВА 


Danas u Srbiji veoma toplo: Najviša dnevna temperature do čak 33 stepena              Sutra otvaranje nove pumpe na auto - putu „Miloš Veliki” u smeru ka Beogradu              Grejna sezona zvanično se završava danas              Da su danas lokalni izbori u Gornjem Milanovcu SNS osvojila bi više od 53 odsto glasova             

 
ПОЖЕГА – САСЛУШАЊА ЗБОГ ФАЛСИФИКОВАЊА ИСПРАВА
Trenutno na sajtu: 282       |       Podeli:
28.11.2012 | 0 коментар(а)



Службеници Полицијске управе у Ужицу, Полицијске станице у Пожеги, саслушали су у својству осумњиченог И.Ш. (30) из Пожеге, због постојања основа сумње да је извршио 7 кривичних дела фалсификовање исправе, Б.Ч. (44), Т.С. (26) и М.И. (24), сви из Ариља, као и Г.З. (31) из Пожеге, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело фалсификовање исправе.

Због постојања основа сумње да су извршили кривично дело навођење на оверавање неистинитог садржаја, саслушани су и А.К. (30) и В.Ђ. (36), обојица из Пожеге.

Осумњичени су извршили наведена кривична дела у периоду 2011-2012. године:

у јуну 2011. године, осумњичени И.Ш. је фалсификовао број шасије на путничком возилу марке „застава-југо корал 55“, ужичких регистарских ознака, на тај начин што је на наведеном возилу исекао део лима и на његово место убацио-уварио парче лима, које припада другом путничком возилу, а затим је возило користио за своје потребе, да би га након тога продао;

такође, И.Ш. је на захтев осумњиченог А.К., на путничком возилу марке „опел кадет“, тамно црвене боје, пожешких регистарских ознака, бројну ознаку мотора механичким путем уклонио-пребрусио и на то место утиснуо нову, а крајем 2011. године, именовани је на путничком возилу марке „опел кадет“, тамно црвене металик боје, пожешких регистарских ознака, власништво осумњиченог В.Ђ., пребрусио бројне ознаке мотора и на то место утиснуо нове.

У пролеће 2012. године, осумњичени И.Ш. је на путничком возилу марке „Фолксваген“, модел „голф JX дизел“, тамно плаве боје, пожешких регистарских ознак, које је било у власништву осумњиченог Г.З., извршио сечење по средини носача предњег ветробранског стакла и крова путничког возила са обе стране, и на поду у пределу предњих седишта, такође са обе стране, и на том месту уварио шкољку, тако да целокупан задњи део припада другом путничком возилу.

У истом периоду, осумњичени И.Ш. је у саизвршилаштву са осумњиченим Б.Ч. извршио кривично дело, тако што је на путничком возилу марке „ауди 100“, црногорских регистарских ознака, које је било у власништву осумњиченог М.И., пребрусио бројне ознаке мотора и на то место утиснуо нове;

у лето 2012. године, осумњичени И.Ш. и Б.Ч су на путничком возилу марке „опел калибра“, краљевачких регистарских ознака, које је било у власништву осумњиченог Т.С., пребрусили бројне ознаке мотора и на то место утиснули нове.

У аутолимарској радњи, власништво Б.Ч., осумњичени И.Ш. и Б.Ч. су на путничком возилу марке „мазда 323“, црвене боје, ужичких регистарских ознака, пребрусили бројне ознаке мотора, јер нису одговарале бројној ознаци мотора у саобраћајној дозволи и на то место утиснули нове, које су се налазиле у саобраћајној дозволи.

Седам возила, која су била предмет кривичног дела, привремено су одузета, као и средства извршења кривичних дела- алати за утискивање бројева и словних ознака. У току је даљи рад на расветљавању нових кривичних дела, која су повезана са поменутим лицима.

О наведеном догађају обавештен је заменик Основног јавног тужиоца у Пожеги.

 

ИЗВОР – ГЛАС ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.104.487 посета
Тренутно на сајту: 282 посетилац(a)